18 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Αλλάζει πρόσωπο η Μπασκόνια

Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο ρόστερ της Μπασκόνια, η οποία απογοήτευσε φέτος τους φίλους της, καθώς όχι μόνο δεν κατάφερε να φτάσει ως το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, που φιλοξένησε η ίδια στη Βιτόρια, αλλά υπέστη και ταπεινωτικό αποκλεισμό από τα ημιτελικά των πλέι οφ της ACB από τη Σαραγόσα.

Εκτός από το μέλλον του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο, αβέβαιο είναι και αυτό πολλών από τους παίκτες του φετινού ρόστερ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα As, είναι πιθανό να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες, με πρώτους και καλύτερους τους δύο σταρ της ομάδας. Οι Τόρνικε Σενγκέλια και Βενσάν Πουαριέ δεσμεύονται μεν με συμβόλαιο, ωστόσο αμφότεροι δείχνουν διάθεση να δοκιμάσουν την τύχη τους στο ΝΒΑ. O Γεωργιανός για δεύτερη φορά, αφού τη διετία 2012-14 έπαιξε σε Μπρούκλιν και Σικάγο, και ο Γάλλος για πρώτη, μάλιστα οι Σέλτικς φαίνεται πως εκδήλωσαν ενδιαφέρον γι' αυτόν πριν από δύο μήνες.

Τα συμβόλαια των Χίλιαρντ, Τζόουνς, Χουέρτας και Φόιτμαν λήγουν και, όπως γράφει η As, δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθούν (για τον Φόιτμαν φαίνεται πως ενδιαφέρεται η Εφές). Οι Γκρέιντζερ, Τζάνινγκ, Σιλντς, Ντιοπ και Γκαρίνο έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου, ωστόσο μόνον ο τελευταίος πρέπει να θεωρείται σίγουρος, καθώς οι υπόλοιποι για διάφορους λόγους δεν ικανοποίησαν και είναι πιθανό να επιδιωχθεί η αποδέσμευσή τους. Σίγουρη τέλος πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Βιλντόθα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ