27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Χάνει τους τελικούς ο Λούνι! (vid)

Η κακοδαιμονία των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνεχίζεται και στους τελικούς. Ο Κέβον Λούνι τραυματίστηκε στο στήθος στον δεύτερο αγώνα στο Τορόντο και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, θα χάσει όλη τη σειρά! Όσο είδαμε τον Λούνι φέτος, τον είδαμε.

Η μαγνητική που έκανε, έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρώτου πλευρικού χόνδρου στη δεξιά πλευρά (ο πλευρικός χόνδρος συνδέει το στέρνο με τα πλευρά) και θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα, όπως αναφέρει η επίσημη ιατρική εκτίμηση. 

Αυτό σημαίνει ότι οι Ουόριορς θα έχουν ως μόνο σέντερ στα επόμενα παιχνίδια των τελικών μόνο τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος προέρχεται επίσης από τραυματισμό, αλλά έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στον δεύτερο αγώνα. Ακόμα δεν ξέρει κανείς πότε θα επιστρέψει ο Κέβιν Ντουράντ, για τον οποίον εκφράζεται αισιοδοξία ότι κάποια στιγμή θα παίξει, ενώ πρόβλημα έχει και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα.

Όσο για τον Κλέι Τόμπσον, που τραυματίστηκε κι αυτός στον δεύτερο τελικό, η μαγνητική έδειξε ότι υπέστη ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο. Όχι κάτι σοβαρό δηλαδή, που επιτρέπει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να παίξει στον τρίτο τελικό τα ξημερώματα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας. Για την ώρα πάντως θεωρείται αμφίβολος.

Υπό αυτές τις συνθήκες αποτελεί μεγάλη επιτυχία ότι οι Ουόριορς έχουν το πάνω χέρι στους τελικούς, κάνοντας το break στο δεύτερο παιχνίδι και φέρνοντας τη σειρά στα ίσια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ