22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Γλαύκο

Ο Γλαύκος έζησε ως σύλλογος την σπουδαιότερη στιγμή της ιστορίας του, με την συμμετοχή του στην Β' Εθνική τη σεζόν που μας πέρασε, αλλά αυτή η επιτυχία μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη για τους Πατρινούς.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (5/6) είναι προγραμματισμένη κρίσιμη γενική συνέλευση στο κλειστό της ομάδας, όπου θα τεθούν επί τάπητος, και προς συζήτηση τα θέματα που αφορούν το μέλλον του στην Γ' Εθνική. Σε αυτή είναι καλεσμένοι, εκτός από την τρέχουσα διοίκηση και όλα τα ιστορικά του στελέχη, με αποτέλεσμα η εύρεση του ανθρώπου που θα μπει μπροστάρης ώστε ο Γλαύκος να αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται και η προσπάθεια για εύρεση χρηματοδότη ώστε να την στηρίξει οικονομικά. Αν δεν βγει λευκός καπνός, δεν αποκλείεται η ομάδα της Πάτρας να υποβιβαστεί οικειοθελώς στην Α' ΕΣΚΑΗ, προσπαθώντας να αναγεννηθεί εκ νέου.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των αθλητών έχει αποχωρήσει, όπως και ο προπονητής. Δημήτρης Παπαδόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ