26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αταμάν: “Πιστεύω πως ο Λάρκιν θα μείνει”

Η Αναντόλου Έφες απέχει μία νίκη από τους τελικούς του πρωταθλήματος στην Τουρκία μετά το 2-0 επί της Γαλατάσαραϊ και ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά και τη δεύτερη νίκη της ομάδας του ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και συγκεριμένα για τους Σέιν Λάρκιν και Έκπε Γιούντοχ.

Μετά τις ανανεώσεις των Ντάνστον, Σίμον, Μίτσιτς, Μπαλμπάι λογικό είναι να υπάρχουν ερωτηματικά ουσιαστικά για τον Λάρκιν και μόνο. Είναι δεδομένο πως προτεραιότητα για τον ίδιο τον γκαρντ είναι το ΝΒΑ και θα επιμείνει και φέτος. Ο Αταμάν το γνωρίζει καλά: "Είχα πει μετά το Final Four της Ευρωλίγκας πως η ομάδα αυτή θα μείνει ίδια, πως θα γίνουν μία δυο αλλαγές μόνο. Πιστεύω πως και ο Λάρκιν θα μείνει στην Έφες, εκτός αν έχει κάποια καλή πρόταση από το ΝΒΑ. Έχει καλές σχέσεις με όλους εδώ, αγαπάει την Πόλη, απολαμβάνει το μπάσκετ. Οπότε θα περιμένουμε την απόφασή του. Αν θελήσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αν βρει την πρόταση που θέλει, θα αναζητήσουμε το νέο Λάρκιν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο".

Ο Αταμάν απάντησε και στις φήμες που θέλουν την ομάδα του να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Έκπε Γιούντοχ, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης της Ευρωλίγκας από την Φενέρμπαχτσε το 2017. Ο Γιούντοχ βρίσκεται στην Κωσταντινούπολη και όπως λέγεται έχει αποφασίσει να αφήσει το ΝΒΑ, αφού δεν βρίσκει το χώρο που θα ήθελε. "Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο", δήλωσε ο Τούρκος κόουτς, με τον Ούντοχ πάντως να έχει κάνει ένα "τιτίβισμα" προτρέποντας τους φίλους του να μην πιστεύουν ότι γράφεται στα media.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ