14.6 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Το max συμβόλαιο του Μπάτλερ και η… προειδοποίηση του Εμπίντ

Περίπου 20 ημέρες έχουν περάσει μετά το τρομερό buzzer beater του Καουάι Λέοναρντ στο έβδομο παιχνίδι των ημιτελικών της Ανατολής που έστειλε τους Τορόντο Ράπτορς στους τελικούς με το Μιλγουόκι και τους Σίξερς... σπίτι τους.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν αναμφίβολα ο ηγέτης της ομάδας στην πρώτη του σεζόν κι αφού είχε απαιτήσει να δοθεί με ανταλλαγή από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στους οποίους εμφανιζόταν δυσαρεστημένος.

Το συμβόλαιο του 29χρονου σταρ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν για τον ίδιο, ούτως ώστε να το επεκτείνει για μία ακόμα σεζόν με τα 19 εκατομμύρια που προβλέπονται και για φέτος.

Βέβαια κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο και πιθανότατα θα δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά χωρίς περιορισμούς. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στις ΗΠΑ, οι ιθύνοντες των Σίξερς έχοντας μείνει ικανοποιημένοι από την προσαρμογή του, την απόδοσή του, αλλά και τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του, θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν προσφέροντάς του ένα νέο max συμβόλαιο.

Τα πιο πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή στη Φιλαδέλφεια τα παίρνει ο Τζοέλ Εμπίντ, με τον Καμερουνέζο σούπερ σταρ να τονίζει ότι ακόμα ο κόσμος δεν έχει δει όλα όσα μπορεί να κάνει...

Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ:

«Πάω να δουλέψω πιο σκληρά, σίγουρα θα είμαι πολύ καλύτερος παίκτης από ότι φέτος. Είμαι ενθουσιασμένος για όλη τη δουλειά που πρόκειται να κάνω, γιατί έχω πολλά να δώσω και εξακολουθώ να έχω πολλές δυνατότητες. Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν δει τι πραγματικά μπορώ να κάνω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ