23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Περιζήτητοι οι παίκτες της Τενερίφης

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη έχει κάνει βήματα μπροστά και έχει βοηθήσει πολλούς παίκτες να κάνουν το επόμενο βήμα. Παράλληλα, όμως, έχει καταφέρει και να διατηρήσει έναν κορμό παικτών που θέλουν να βρίσκονται στο νησί, όπως το λένε.

Ο Χαβιέ Μπεϊράν και ο Ροντρίγο Σαν Μιγέλ είναι δύο από αυτούς. Πιστοί στην ομάδα, λατρεύουν τη ζωή στην Τενερίφη και το κλίμα, έκαναν πορείες τα τελευταία τρία χρόνια που δύσκολα θα μπορούσα να φανταστούν παλιότερα, ήρθαν στο προσκήνιο, πήραν τίτλους, έφτασαν στην Εθνική Ομάδα (έστω μέσω "παραθύρων").

Ο Μπεϊράν παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως έχει ήδη προτάσεις από δύο - τρεις ομάδες στα χέρια του και πως θα το σκεφτεί καλά πριν κάνει το επόμενο βήμα. Η Σαραγόσα είναι η ομάδα που φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Σαν Μιγέλ. Ή αν προτιμάτε την επιστροφή του, καθώς είναι η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και αυτή από την οποία ξεκίνησε. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη του έχει κάνει ήδη προσφορά για την επόμενη σεζόν και έχει δικαίωμα και για αντιπροσφορά αν του γίνει επίσημα πρόταση από άλλη ομάδα (tanteo).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ