18.9 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Η αγκαλιά του Αντετοκούνμπο με τον Λέοναρντ και η αποχώρηση (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπήκαν στα πλέι οφ με το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ, αλλά αποκλείστηκαν από τους τελικούς με 4-2 από τους Τορόντο Ράπτορς.

Τα «ελάφια» έχασαν για τέταρτη διαδοχική φορά από τους «πτερόσαυρους» στους φετινούς τελικούς της Ανατολής και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε απογοητευμένος από το παρκέ της «Scotiabank Arena». Ο ηγέτης των γηπεδούχων Καουάι Λέοναρντ, πάντως, τον αγκάλιασε μετά το τέλος του ματς και όπως παραδέχθηκε, ύστερα από σχετική ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους, του είπε: «Ήθελα απλά να του πω συγχαρητήρια για τη φοβερή σειρά που έκανε. Του είπα να συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο».

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, από την πλευρά του, δεν είχε πολλά να δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου. «Θα γυρίσω σπίτι, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Μετά θα δουλέψω με το προπονητικό επιτελείο, θα δω τι μπορούμε να κάνουμε ομαδικά και ατομικά. Είμαι πολύ υπερήφανος, γίνομαι καλύτερος το καλοκαίρι, θα δουλέψω στα απαραίτητα πράγματα, θα ακούσω τους προπονητές μου. Θα δουλέψω σκληρά και θα γυρίσω καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης του χρόνου», επεσήμανε.

Για τον Καουάι Λέοναρντ, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος στα πλέι οφ, συμπλήρωσε: «Μπορείς να το πεις αυτό από τον τρόπο που έπαιξε όχι μόνο στη δική μας σειρά, αλλά και στην προηγούμενη. Έχει τόση υπομονή, ξέρει ακριβώς τι θα κάνει, έχει αυτοπεποίθηση κι εμπειρία. Έχει παίξει σε τελικούς πολλές φορές. Ήταν πολύ δύσκολος στο μαρκάρισμα για εμάς».

https://www.youtube.com/watch?v=kX5DDjjj98o

Ο Έλληνας διεθνής αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου πριν από την ολοκλήρωσή της, μάλλον από παρεξήγηση. Δημοσιογράφος του ESPN έκανε ερώτηση για την εμπειρία, που δεν έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Κρις Μίντλετον που ήταν δίπλα του να του κάνει νόημα να απαντήσει πρώτος. Ο «Greek Freak» μάλλον δεν κατάλαβε και, νομίζοντας πως του έγνεψε να αποχωρήσει, έφυγε από την αίθουσα χωρίς να απαντήσει. Εμβρόντητος ο συμπαίκτης του, αφού ξεπέρασε το αρχικό ξάφνιασμα, απάντησε εκείνος στη Μαλίκα Άντριους.

Το ESPN, πάντως, θεωρεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε όχι λόγω της ερώτησης στη συνέντευξη Τύπου, ούτε από παρεξήγηση, αλλά εξαιτίας της δημοσιογράφου που του απηύθυνε το λόγο. Η Μαλίκα Άντριους έγραψε το εξής σχόλιο, που φέρεται να τον ενόχλησε: «Με τη σεζόν των Μπακς να ολοκληρώνεται απότομα, δύο νίκες από τους τελικούς του ΝΒΑ, μια πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο λέει στο ESPN ότι μια πορεία στους τελικούς του 2020 θα μπορούσε να προκαθορίσει το εάν ο Γιάννης θα υπογράψει στο Μιλγουόκι μακροπρόθεσμα».

https://www.youtube.com/watch?v=oxZhfGYDVJU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ