18.9 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Μπαντενχόλζερ: “Υπάρχουν όρια και γραμμές για κάποιο λόγο”

Οι celebrities, έτσι για να το πούμε ελληνικά, παίζουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στο ΝΒΑ και σιγά σιγά και προς τα μέρη μας. Αυτό όμως που γίνεται με τον Drake στους τελικούς της Ανατολής φαίνεται πως ξεπερνά το όριο και τις γραμμές, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ακόμη και για τα δεδομένα των ΗΠΑ.

Γνωστός οπαδός των Τορόντο Ράπτορς, βρίσκεται φυσικά στην πρώτη σειρά σε κάθε παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά πλέον πολλοί έχουν φτάσει να ασχολούνται περισσότερο μαζί του παρά με όσους είναι εντός των γραμμών. Ουπς! Το θέμα είναι ακριβώς αυτό: Και ο ίδιος πλέον είναι συχνά πυκνά εντός των γραμμών. Όπως όταν σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε ως τον πάγκο των Ράπτορς για να κάνει ένα... μασαζάκι επιβράβευσης στον προπονητή της ομάδας, Νικ Νερς. Δεν ξέρουμε τι άποψη έχει ο Νερς για όλα αυτά, δεν θα μπορεί και να πει πολλά προφανώς, αλλά ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ μπορούσε.

¨Θα το πω και πάλι, το  βλέπω σε κάποια τάιμ άουτ. Δεν ξέρω κανένα άτομο που να μην είναι προπονητής ή παίκτης που να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πόσο βρίσκεται εντός των γραμμών, εσείς το παρατηρείτε περισσότερο. Δεν υπάρχει όμως χώρος για κανέναν φίλαθλο ή οτιδήποτε είναι ακριβώς ο Ντρέικ για τους Ράπτορς στο παρκέ. Υπάρχουν όρια και γραμμές για κάποιο λόγο. Όπως έχω ξαναπεί το ΝΒΑ κάνει συνήθως πολύ καλή δουλειά στο να διατηρηθούν αυτά τα όρια και και οι γραμμές".

 

Πάντως ο Ντρέικ μην φανταστείτε πως στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα. Έκανε το δικό του post στο instagram κι έστειλε το μήνυμά του στον προπονητή των Μπακς: "Αν δεν θέλετε η αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει και να χορεύει, εμποδίστε τους από το να σκοράρουν, να νικάνε ή να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ξεπεράστε το και προχωρήστε!"

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ