28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρουμελιώτης : «Με τους παίκτες μου στον Κρόνο “θυμήθηκα” ότι δεν υπάρχει χαμένος αγώνας»

Ο Κρόνος μπορεί να υποβιβάστηκε στην Γ΄Εθνική, αλλά παρά τα πολλά του προβλήματα, κατάφερε να δείξει ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο, με τον Κώστα Ρουμελιώτη να παρουσιάζει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία έδινε το καλύτερο της εαυτό σε όλα της τα παιχνίδια.

Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στο basketa.gr αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε στην Άγιο Δημήτριο, ενώ έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, και ειδικότερα στον Στέφανο Σολωμό, ο οποίος ήταν όπως ανέφερε μπροστάρης και παράδειγμα για όλους. Ευχαρίστησε τον άμεσο συνεργάτη του, τον Στέφανο Λαδικό, την διοίκηση και ευχήθηκε στον Κρόνο μόνο επιτυχίες :

«Επειδή στον αθλητισμό και στη ζωή, σημασία δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα, επειδή στην εποχή που ζούμε της κρίσης σε όλα τα επίπεδα, του θριάμβου του εγώ και του ατομικού συμφέροντος, μόνο οι συλλογικές προσπάθειες είναι αυτές που μετράνε. Για αυτούς τους λόγους θα ήθελα να μοιραστώ δημόσια την εμπειρία μου από το σύντομο πέρασμα μου από τον Κρόνο.

Προπόνησα ένα ιδιαίτερο γκρουπ παικτών, που παρόλο η ομάδα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε, είχε ουσιαστικά υποβιβαστεί από την 4η αγωνιστική του δευτέρου γύρου, δεν τα παράτησαν ποτέ. Αγωνίστηκαν με σοβαρούς τραυματισμούς, όπως οι Κεφαλάς, Ξιούρας, Ανδρεάτος, για να μην αφήσουν μόνους τους συμπαίκτες τους, βάζοντας το εμείς πάνω από το εγώ. Προπονήθηκαν σκληρά κάθε ημέρα, με μπρσοτάρη τον Στέφανο Σολωμό, που ο επαγγελματισμός του η αγάπη του και το πάθος του για το παιχνίδι ήταν παράδειγμα για όλους. Προπονήθηκαν σκληρά, που παρότι οι προπονήσεις τους τελευταίους τρεις μήνες δεν γινόντουσαν με πάνω από οκτώ παίκτες λόγω τον πολλών προβλημάτων.

Αγωνιστήκαμε στα περισσότερα παιχνίδια, ελειπής, με απουσίες, δυο και τριών παικτών. Παρόλα αυτά, η ομάδα, εκτός από το τελευταίο παιχνίδι με το Παγκράτι, ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα άλλα τα παιχνίδια, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων. 

«Θυμήθηκα» μαζί τους ότι δεν υπάρχει χαμένος αγώνας, χαμένη χρονιά, όταν παλεύεις μέχρι την τελευταία προπόνηση , όταν αγωνίζεσαι μέχρι την τελευταία διεκδικούμενη μπάλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη του, τον Στέφανο Λαδικό, για τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς και προσπάθειας. Ευχαριστώ την διοίκηση του Κρόνου για τη συνεργασία και εύχομαι στην ομάδα μόνο επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ