17.6 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: “Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου”

Ήταν το χειρότερο Final Four για τον ίδιο. Ποτέ ξανά δεν έχει αφήσει τελική φάση Ευρωλίγκας με δύο βαριές ήττες. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εμφανώς απογοητευμένος και στενοχωρημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στον μικρό τελικός του Final Four της Βιτόρια. Και είχε και τον τραυματισμό του Έρικ Γκριν να σκεφτεί.

"Είχαμε πει πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε αυτό το παιχνίδι. Για διαφορετικούλς λόγους δεν παίξαμε το δικό μας μπάσκετ. Η Ρεάλ έκανε το δικό της παιχνίδι και σκόραρε εύκολα στον αιφνιδιασμό. Τώρα θα προετοιμαστούμε για την συνέχεια, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη και την έναρξη των play off. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και ότι έχουν καταφέρει φέτος".

Η Φενέρμπαχτσε ταλαιπωρήθηκε φέτος πολύ από τους τραυματισμούς που την ακολούθησαν ως σήμερα: "Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Βέσελι μας ενημέρωσε πως ο πόνος στο γόνατό του αυξήθηκε και ήθελα να τον ξεκουράσω. Ο Έρικ Γκριν δεν ξέρουμε τι έχει. Βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να μάθουμε τι συνέβη".

Όταν ρωτήθηκε για το επίπεδο των αγώνων της Ευρωλίγκας φέτος, ο Ζέλικο Ομπράντοβτις απάντησε: "Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και το καλό ήταν και πως οι φίλαθλοι έμοιαζαν να το απολαμβάνουν κι αυτοί που ήταν πολύ σημαντικό. Ήρθαν στο γήπεδο, πολλοί αγώνες ήταν sold out και πιστεύω θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ