20.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ιγκουοντάλα είναι εδώ, ο Ντουράντ… αργεί (vids)

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα «κλείδωσε» τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και, μαζί, την κορυφή του ημερήσιου Top 5.

Ο 35άχρονος γκαρντ/φόργουορντ έκλεψε την μπάλα από τον Νταμιάν Λίλαρντ, οδηγώντας τους «πολεμιστές» στην επικράτηση στην «Oracle Arena» και τον εαυτό του στην πρώτη θέση του βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από το δεύτερο τελικό της Δύσης, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, μπροστά από τον 28άχρονο γκαρντ και τους Τζόρνταν Μπελ, Γιόνας Γερέμπκο και Ντρέιμοντ Γκριν.

https://www.youtube.com/watch?v=M_T4xemKIQc

Όσον αφορά στον τραυματία Κέβιν Ντουράντ, ο προπονητής των πρωταθλητών Στιβ Κερ εξήγησε πως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη δεξιά γάμπα είναι πιο σοβαρό από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο 30χρονος φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στους επόμενους δύο τελικούς, στο «Moda Center», και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για το εάν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στο πέμπτο ματς, εφόσον χρειαστεί να γίνει. «Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται η κατάστασή του και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πρόοδο. Είναι λίγο πιο σοβαρός ο τραυματισμός από ό,τι νομίζαμε στην αρχή, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Λαμβάνει θεραπεία καθημερινά και κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι αφοσιωμένος στο στόχο του. Ελπίζουμε να επιστρέψει κάποια στιγμή, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο 53χρονος τεχνικός.

Ο Κέβιν Ντουράντ παραμένει εκτός παρκέ από τις 8 Μαΐου, οπότε τραυματίστηκε στον πέμπτο ημιτελικό με τους Χιούστον Ρόκετς. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μετρούν έκτοτε τρεις διαδοχικές νίκες, μη δείχνοντας επηρεασμένοι από την απουσία του. Ο KD είχε φέτος, κατά μέσο όρο, 26π., 6,4 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ και 34,2π., 5,2 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ στα πλέι οφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ