21.1 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Παράταση στο ΑΣΕΑΔ, τζάμπολ στα πλέι οφ

Η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου δεν εκδικάστηκε την Πέμπτη, αλλά πήρε παράταση ως τη Δευτέρα 20/5. Το δικαστήριο εξέφρασε την απορία για τον κανονισμό που ισχύει σχετικά με τη σύσταση της ΚΕΔ (αν είναι μονομελής ή τριμελής ή αν είναι τριμελής ή πενταμελής) και ζήτησε από τον εκπρόσωπο της ομοσπονδίας, Γιώργο Κόνιαρη, να στείλει ως το μεσημέρι της Δευτέρας τον ισχύοντα κανονισμό. Ταυτόχρονα ζήτησε και από την ΕΟΚ και από τον Ολυμπιακό να αποστείλουν ως τότε τα έγγραφα υπομνήματα με τις θέσεις τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει ουσιαστικά τη Δευτέρα δια της ανάγνωσης των υπομνημάτων και ακολούθως το ΑΣΕΑΔ θα εκδώσει την ετυμηγορία του. Ο δικαστής πάντως δεν δεσμεύτηκε αν θα εκδώσει την απόφαση την ίδια μέρα, παρά το ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατόν.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι τα πλέι οφ αρχίζουν κανονικά το Σάββατο, όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ μετά και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας του ότι η προσφυγή του Ολυμπιακού δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Θα έχει ενδιαφέρον, ωστόσο, να δούμε ποια στάση θα κρατήσουν οι "ερυθρόλευκοι" στην περίπτωση που εκδοθεί η απόφαση τη Δευτέρα λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους στην περίπτωση που απορριφθεί η προσφυγή τους και ποια αν θα γίνει δεκτή.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στο ΑΣΕΑΔ σε ανώτατο επίπεδο με την παρουσία των αδελφών Αγγελόπουλου, ενώ την ΕΟΚ εκπροσώπησε ο νομικός της σύμβουλος Γιώργος Κόνιαρης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ