26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ώρα playoffs για την Τενερίφη… Το λέει και ο Μπόγρης (Vids)

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφε ετοιμάζεται για τα playoffs της Liga Endesa μπαίνοντας στην τελική ευθεία μιας ιστορικής χρονιάς. Το πρώτο βίντεο με γεύση από... Χόλιγουντ έκανε την εμφάνισή του με τον Γιώργο Μπόγρη να δίνει το σύνθημα, μαζί με τον Ταρίκ Κίρκσεϊ. Τον Τσους Βιδορέτα να κάνει τον δικό του απολογισμό και την ομάδα να τιμά με τον τρόπο της αυτούς που ήταν δίπλα της όλη τη χρονιά μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Ας τα πάρουμε ένα ένα από την... ανάποδη.

Δωρεάν τα διαρκείας

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφε πήρε την απόφαση να είναι δωρεάν η είσοδος στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των playoffs με την Ουνικάχα Μάλαγα στις 26 Μαϊου (23.00). Και θα ισχύει δωρεάν και η θέση πάρκινγκ που ήδη έχουν! Κάτι που, να υπενθυμίσουμε, έκανε και η ΜόραΜπανκ Ανδόρρα του Θανάση Αντετοκούνμπο για τον εντός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, στο νησί, κράτησαν χαμηλά και τις τιμές για τους μη κατόχους διαρκείας.

Ο απολογισμός του κόουτς

Ο Τσους Βιδορέτα, τον οποίο αναγνωρίζουν όλοι ως τον αρχιτέκτονα της φετινής πορείας της (ευχάριστης) έκπληξης της σεζόν εντός και εκτός Ισπανίας, φτάνοντας ως την κατάκτηση του Basketball Champions League, έκανε τον δικό του απολογισμό. Τον οποίο στην ομάδα φρόντισαν να μετατρέψουν σε εικόνα.

Τι  λέει ο Βάσκος κόουτς; Τα γεγονότα: "Τελειώσαμε τη σεζόν με 22 νίκες και ποσοστό νικών 68,75%, κάτι που λίγες ομάδες έχουν καταφέρει συνολικά στην ACB. Τερματίσαμε την κανονική περίοδο στην 5η θέση, με διαφορά η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας. Είμαστε η  καλύτερη ομάδα εκτός έδρας με ρεκόρ 10-6, ίδιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια.

Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην άμυνα, επιτρέποντας 2277 πόντους συνολικά στους αντιπάλους μας (71,6μ.ο.). Είμαστε η δεύτερη ομάδα στις ασίστ με 578 συνολικά και 18.06 ανά αγώνα. (Η Ουνικάχα Μάλαγα προσπέρασε για ελάχιστο με 18,38 ανά αγώνα και συνολικά 588). Και είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα με 332 και 10,37 μέσο όρο."

Να προσθέσουμε εμείς πως είναι και η ομάδα που έχει κερδίσει τα λιγότερα φάουλ στο πρωτάθλημα, με τις Ανδόρρα, Σαραγόσα, Βαλένθια, Γκραν Κανάρια να βρίσκονται στον αντίποδα.

"¡Es tiempo de Playoff!"

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο... Και δεν χρειάζονται παραπάνω από δυο τρεις εικόνες και δύο προτάσεις για να περάσει στον κόσμο. "Η οικογένεια σε χρειάζεται! Είναι η ώρα των playoff! Παίξε μαζί μας!".

Τόσο απλά...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ