26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Παίζουμε με πέντε γκαρντ»

Η Φενέρμπαχτσε παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της νίκησε εύκολα την Γαλατάσαραϊ στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Οι Βέσελι, Κάλινιτς, Ντατόμε, Λοβέρν είναι τραυματίες και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τα προβλήματα αυτά, αλλά και για το γεγονός ότι κάποια στιγμή έπαιξε με πέντε «κοντούς».

Δεν νομίζω να έχω ξανασυναντήσει μια τέτοια κατάσταση. Τέσσερις από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες είναι εκτός. Και δεν είναι μόνο ότι δεν παίζουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν ούτε προπόνηση, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα και στη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ. Παίζουμε με πέντε γκαρντ. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να πω γι’ αυτό. Απλά δοκιμάζουμε τα πάντα και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα».

Ο Ομπράντοβιτς είναι γνωστός για τον τρόπου που καταφέρνει να δίνει κίνητρο στους παίκτες του και αυτό έκανε κι αυτή τη φορά: «Τους είπα πριν το τζάμπολ πως αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Είναι μια δύσκολη περίοδος. Είχαμε τραυματισμούς στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ποτέ δεν έλειψαν τόσο πολύ δύο σημαντικοί παίκτες. Επιπλέον είχαμε και την media day σήμερα. Η ομάδα ήταν κουρασμένη, οπότε δεν κάναμε προπόνηση. Μετά υπάρχει το παιχνίδι με την Σακάρια. Μετά θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με τους Κάλινιτς και Βέσελι και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Μετά ταξιδεύουμε στην Βιτόρια. Δεν ξέρω πως, ειλικρινά μιλάω, αλλά πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να κάνουμε αυτό που πρέπει. Για το μόνο που είμαι σίγουρος και δεν έχω καμία αμφιβολία είναι πως θα παλέψουμε στο 100%. Αυτός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας. Δεν μπορείς ποτέ να σκέφτεσαι διαφορετικά, άσχετα με το ποιος παίκτης θα είναι έτοιμος ή όχι. Η ομάδα θα είναι έτοιμη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ