14.7 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιόκιτς που θύμισε Χακίμ και τα… πόστερ του Λέοναρντ (vids)

Οι Τορόντο Ράπτορς κέρδισαν με ρεκόρ τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και ο Καουάι Λέοναρντ πρόσφερε άπλετο θέαμα στη «Scotiabank Arena».

Το +36, με το οποίο οι «πτερόσαυροι» διέλυσαν τους 76ers, αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία τους στα πλέι οφ του ΝΒΑ, με τους ηττημένους να έχουν να γνωρίσουν τόσο βαριά ήττα από το 1982, οπότε έχασαν με 121-81 από τους Μπόστον Σέλτικς. Ο 27χρονος φόργουορντ, από την πλευρά του, έκανε… πάρτι στο αντίπαλο καλάθι και με τα εντυπωσιακά «πόστερ» του απέναντι στους Τζέιμς Ένις, Τομπίας Χάρις και Τζόελ Εμπίντ φιγουράρει στις πρώτες δύο θέσεις του ημερήσιου Top 5, αφήνοντας πίσω του τους Τζαμάλ Μάρεϊ, Πασκάλ Σιάκαμ και Σερτζ Ιμπάκα.

https://www.youtube.com/watch?v=PgCXViRMh5o

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (08/05) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά με τις επιδόσεις του στο «Pepsi Center» θύμισε κάτι από Χακίμ Ολάζουον. Στην άνετη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς είχε 25π. και δεκαεννέα ριμπάουντ σε 34’, επίδοση που έχει καταφέρει να πετύχει στο παρελθόν μόνο ο θρυλικός σέντερ, ο οποίος το 1986 είχε 36π. και δεκαεννέα ριμπάουντ σε ακόμα πιο σύντομο χρονικό διάστημα (32’).

https://www.youtube.com/watch?v=STzAH6QMu6M



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ