21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι πρώτες διαφωνίες “αιωνίων” ήταν σε κόσμιο ύφος

Το φλέγον θέμα των ημερών, η κλήρωση δηλαδή του Τάκη Αναστόπουλου στον αγώνα Ολυμπιακού - Προμηθέα και κατ' επέκταση η διαιτησία μπήκαν από νωρίς, όπως αναμενόταν, στην κουβέντα στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που γίνεται παρουσία και των ιδιοκτητών.

Το αισιόδοξο είναι ότι για την ώρα οι "αιώνιοι" έχουν εκφράσει τις θέσεις τους χωρίς να... εμπλακούν σε άμεση αντιπαράθεση και με κόσμιο ύφος. Ο Ολυμπιακός άρχισε καταγγέλοντας την διαδικασία, κάτι που είχε κάνει από το πρωί και με εκώδικα και με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και παρουσίασε έγγραφα που αποδείκνυναν όσα έγιναν με τον ορισμό του διαιτητή στην VTB και μετά την ακύρωσή του.

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι πάντα η διαιτησία προβληματίζει, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μιλάει για την Ευρωλίγκα κυρίως και τους αδεφλούς Αγγελόπουλους για την Ελλάδα. Αμφότεροι ζήτσαν και καταδίκες, από τον Ολυμπιακό των φραστικών επιθέσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλων στην ΚΕΔ και από τον Παναθηναϊκό του γεγονότος ότι φυλάσσεται από την αστυνομία ο Αναστόπουλος "δείχνοντας" ως υπαίτιους των πιθανών κινδύνων τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον έχουν στοχοποιήσει.

Μοιράστηκαν τα έγγραφα

 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μοίρασαν στο σώμα της συνέλευση αλληλογραφία μεταξύ VTB και ΚΕΔ που αποδεικνύει ότι ο Αναστόπουλος είχε οριστεί για να παίξει την Τετάρτη σε ματς στο Ταλίν και μετά η ΚΕΔ έκανε ενέργειες για να το ακυρώσει και να τον έχει διαθέσιμο στο ΣΕΦ. "Είναι ξεκάθαρη παρανομία και έπαιξε ρόλο η παρέμβαση στην ΚΕΔ του κύριου Γιαννακόπουλου που άσκησε πιέσεις", είπα οι "ερυθρόλευκοι".

Τον λόγο πήρε ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα Βαγγέλης Λιόλιος ο οποίος είπε ότι "είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν παρά που μας χωρίζουν και πρέπει κάποια στιγμή να τα βρούμε γιατί το μπάσκετ έχει γίνει απωθητικό για επενδύσεις". Προχώρησε μάλιστα και σε μια σημαντική τοποθέτηση, λέγοντας ότι "υπάρχει ένα σύστημα που ελέγχει την διαιτησία" και χαρακτήρισε τρις φορές "τελείως ανυπόληπτη" την ΚΕΔ!

Μαζί του συμφώνησε ο πρόεδρος του Αρη Δημήτρης Γουλιέλμος που είπε ότι "δεν γίνεται να πηγαίνουμε στο γήπεδο σκεφτόμενοι πώς θα μας παίξουν οι διαιτητές".

Οι αντεγκλήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν είχαν σταματήσει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι όταν ο Παναθηναϊκός έστειλε στοιχεία για να τεκμηριώσει τις διαμαρτυρίες του για την Ευρωλίγκα και προκάλεσε σχετική συζήτηση, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού δεν πήγαν. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος από τον Ολυμπιακό του είπε ότι δεν υπήρξε τέτοια συνεδρίαση, ότι ήταν άλλο το θέμα της συγκέντρωσης. Ο Μάνος Παπαδόπουλος είπε ότι ο Ολυμπιακός γράφτηκε στο βιβλίο ΓΚίνες με τα παγόσμια ρεκόρ φεύγοντας από αγώνα από το ημίχρονο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ