27 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Παρελθόν από την Καρδίτσα ο Μόκφορντ και οι ευχαριστίες του Βρετανού (pic)

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α2 να μην έχει ολοκληρωθεί, και να απομένει η τελευταία αγωνιστική, στην οποία ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται την Καβάλα, και με νίκη έχει πολλές ελπίδες να μπει στα πλέι οφς, αλλά για τη συνέχεια πρωταθλήματος θα πορευτεί χωρίς τον κοινοτικό του, τον Μπεν Μόκφορντ.

Ο 30χρονος Βρετανός γκαρντ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 8,7 πόντους σε 27 αγώνες, έχοντας 39,1% στα τρίποντα με 54 εύστοχα, και 17 απέναντι στον Εθνικό σε δυο παιχνίδια.

Αναλυτικά :

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Βρετανό αθλητή Μπεν Μόκφορντ. Το συμβόλαιό του τελείωσε ήδη από τις 30 Απριλίου και αποφασίσθηκε από κοινού και σε εξαιρετικό κλίμα, η ολοκλήρωση της συνεργασίας. Ευχαριστούμε τον Μπεν Μόκφορντ για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας, για τον άψογο χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

Ο ίδιος σε σχόλιο του κάτω από την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνεργασίας έγραψε : «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους στον ΑΣ Καρδίτσας. Τη διοίκηση, τους συμπαίκτες, τους φίλους της ομάδας αλλά και τον απλό κόσμο της πόλης, που με στήριξαν σε όλη τη σεζόν. Καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν, και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ