27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η συγκίνηση του Σορώτου (pic)

Ο Κώστας Σορώτος πέτυχε μια ακόμη άνοδο στην τεράστια καριέρα του, και έτσι κατάφερε να συνεχίζει το έργο του Μάριου Δεσποτάκη, στον οποίο έκανε και ιδιαίτερη μνεία, και μετά την χθεσινή (5/5) νίκη επί του Αιγάλεω να  φέρει τον Ιωνικό ΝΦ στην Β' Εθνική, και μάλιστα πολύ κοντά στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Σε δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα του, ενώ στο κλείσιμο έκανε δυο αναφορές, δείχνοντας την συναισθηματική του φόρτιση.

Αναλυτικά έγραψε : «Τελικά σήμερα, μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα , τα καταφέραμε και ανεβήκαμε. Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στο Αιγάλεω για την συνολική του πορεία και άνοδο αλλά και για το σημερινό του αγώνα.
Η άνοδος δεν ήταν καθόλου εύκολη γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε εξαιρετικές ομάδες και τουλάχιστον οι 4 πρώτες ήταν επιπέδου β΄ εθνικής για να μην πω και Α2.
Έπρεπε να κερδίζουμε συνέχεια , το κάναμε και αυτό κρύβει πολλή δουλειά και ένα εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα μεταξύ όλων μέσα στην ομάδα.
Τα πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά που ήταν καταπληκτικοί αγωνιστικά και σε θέματα συμπεριφοράς και κλίματος. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ
Από εκεί και πέρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου μα πάνω από όλα αδελφό, τον Θοδωρή Καλλιώρα, έναν εξαιρετικό προπονητή μα πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον Γιώργο Μαυραγάνη που μας παρείχε τα πάντα και πάνω από όλα ηρεμία και εμπιστοσύνη.
Ένα ξεχωριστό πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο έφορο της ομάδας, τον Μάνο Αποστολάκη, έναν παράγοντα παλιά κοπής, έναν μαχητή της ζωής που δεν έλειψε ούτε δευτερόλεπτο από δίπλα μας έτοιμος να προσφέρει αφιλοκερδώς τα πάντα στην ομάδα της καρδιάς του. Αυτοί οι παράγοντες λείπουν από το Ελληνικό μπάσκετ.
Το μισό της επιτυχίας οπωσδήποτε ανήκει στον κόουτς Μάριο Δεσποτάκη , τον προπονητή που έστησε αυτή την ομάδα αλλά και την διαχειρίστηκε με επιτυχία στον πρώτο γύρο. 
Επειδή ο προπονητής είναι και αυτός άνθρωπος που περνάει μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν πολλές δύσκολες στιγμές μεγάλη σημασία έχει η συμπαράσταση και η παρέα που έχει από κάποιους ανθρώπους, τους φίλους του, αυτούς που είναι κοντά του στα καλά αλλά κυρίως στα δύσκολα. Σάντρο, Φανούλα, Κωστάκη, Γιάσερ, Γιάννη Καπώνη, Γιώργο Τσιάκο σας ευχαριστώ για τις κουβέντες που αλλάζαμε. Ήταν μεγάλο στήριγμα. Όμως θα κάνω ξεχωριστή μνεία για τον Τάκη Χούσο φίλο και συνεργάτη από το 1976 και τα χρόνια του Πειραικού που από τότε που έφυγα από τον Πειραικό σε όποια ομάδα και αν έχω πάει είναι δίπλα μου. Ήταν και σήμερα δίπλα μου παρόλο το μικρό πρόβλημα υγείας που είχε. Ότι και να πω είναι λίγο........
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εδώ μέσα που μπήκατε στον κόπο να γράψετε μια καλή κουβέντα για εμένα.....
Παίδες την υγειά μας να έχουμε και να απολαμβάνουμε τον αθλητισμό με ηρεμία και συναίσθημα......
Υ.Γ Μάνα ξέρεις ξεκίνα τα κεράσματα εκεί πάνω.........»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ