24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Από κορυφαίοι, τρίτοι χειρότεροι οι Μπακς (vid+pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπήκαν στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ έχοντας το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια, αλλά οι Μπόστον Σέλτικς τους προσγείωσαν απότομα στην έναρξη του δεύτερου γύρου.

Στον πρώτο γύρο τα «ελάφια» απέκλεισαν με… σκούπα τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στο δεύτερο γύρο όμως είδαν το πλεονέκτημα έδρας να χάνεται, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα της σειράς με τους Βοστωνέζους. Οι «Κέλτες», αφού απέκλεισαν επίσης με 4-0 τους Ιντιάνα Πέισερς, επιβλήθηκαν των εκπροσώπων του Ουισκόνσιν στο «Fiserv Forum» και μάλιστα με διαφορά 22π. Πρόκειται για την τρίτη πιο βαριά ήττα ομάδας που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο στην περιφέρειά της, στην ιστορία των πλέι οφ του ΝΒΑ, σε πρώτο ματς σειράς οποιασδήποτε φάσης.

https://www.youtube.com/watch?v=eRwcWzN86ZU

Τη χειρότερη επίδοση έχουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, που τερμάτισαν πρώτοι στη Δύση με 63-19 το 1985, αλλά είδαν τους Μπόστον Σέλτικς (πρώτοι στην Ανατολή με 62-20) να τους κερδίζουν με διαφορά 34π. στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ (148-114). Για την ιστορία, πάντως, πανηγύρισαν στο τέλος τον τίτλο με 4-2.

https://www.youtube.com/watch?v=iNFuXlNGC_I

Η δεύτερη μεγαλύτερη, σε έκταση, ήττα ανήκει στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς από το 1992. Τότε, οι πρωτοπόροι της Δύσης με ρεκόρ 57-25 έχασαν με 33π. από τους πρωτοπόρους της Ανατολής με 67-15, Σικάγο Μπουλς (122-89), επίσης για τους τελικούς του ΝΒΑ. Οι «ταύροι», μάλιστα, ήταν εκείνοι που κατέκτησαν τον τίτλο με 4-2.

https://www.youtube.com/watch?v=Jf9qIOseUjk

Το υπάρχον σύστημα πλέι οφ ισχύει από το 1984.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ