16.5 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Το βίντεο δικαιώνει τους Ουόριορς, ψύχραιμος ο Πολ (vids)

Οι Χιούστον Ρόκετς αισθάνονται αδικημένοι από τη διαιτησία του πρώτου αγώνα τους με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά το βίντεο δεν τους δικαιώνει σύμφωνα με τον Τζο Μπορχία.

Οι «Τεξανοί» γνώρισαν την ήττα στην «Oracle Arena», στον πρώτο ημιτελικό της Δύσης στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, ωστόσο «φωνάζουν» για την αντιμετώπισή τους από τους ρέφερι, ειδικά στην τελευταία φάση. Με το σκορ στο 103-100, ο Τζέιμς Χάρντεν αστόχησε σε σουτ τριών πόντων και οι φιλοξενούμενοι έκριναν πως υπήρξε επαφή με τον Ντρέιμοντ Γκριν, οπότε ο τελευταίος θα έπρεπε να χρεωθεί με φάουλ, κάτι που δεν έγινε.

https://www.youtube.com/watch?v=m4H1mI2qDV8

Ο υπεύθυνος επίβλεψης διαιτητικών αποφάσεων είδε σε επανάληψη τη φάση, μέσω βίντεο, και έκρινε πως δεν υπήρξε φάουλ, άρα σωστά έπραξαν οι ρέφερι. Όπως εξήγησε, ο 29χρονος γκαρντ τοποθέτησε έξυπνα το πόδι του για να πάρει το φάουλ, αλλά οι διαιτητές δεν παρασύρθηκαν. Εν αντιθέσει, παραδέχθηκε πως κακώς δεν σφυρίχθηκε φάουλ σε προηγούμενη φάση του ματς, οπότε ο Κλέι Τόμπσον πράγματι σταμάτησε αντικανονικά τον αντίπαλό του.

O ίδιος ο Τζέιμς Χάρντεν, πάντως, δήλωσε αφότου ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση: «Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη και ίσες πιθανότητες. Απλώς να σφυρίξουν τον αγώνα όπως πρέπει και εμείς θα ζήσουμε με το τελικό αποτέλεσμα».

Ο Κρις Πολ σουτάρει μπροστά από το Σον Λίβινγκστον, αλλά ο αντίπαλός του δεν χρεώνεται με φάουλ, όπως ζήτησαν οι «ρουκέτες»:

Ο Κρις Πολ, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες, δεν θέλησε να μιλήσει μετά το τέλος του ματς για τη διαιτησία, παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Στα πλέι οφ, με όποια διαφορά κι αν χάσεις, είναι ήττα και τέλος. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα, ειδικά εγώ που έχασα τρεις βολές σε τεχνικές ποινές, ενώ έδωσα δύο πόντους με τις τεχνικές ποινές που δέχθηκε και, αν δεν το έκανα, η ομάδα μου θα μπορούσε με ένα απλό σουτ να έχει κερδίσει. Είναι πολύ συναισθηματικά τέτοια παιχνίδια και είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαι πιο έξυπνος, αλλιώς κάνω κακό στην ομάδα μου», αρκέστηκε να δηλώσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, κι άλλες επίμαχες φάσεις από το Όκλαντ

https://www.youtube.com/watch?v=rXcd5AVjgjg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ