16.5 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Πέρασαν οι Νάγκετς με «τριπλό» Γιόκιτς (vids)

Οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν με 90-86 τους Σαν Αντόνιο Σπερς, στο «Pepsi Center», και με 4-3 νίκες προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι «σβόλοι» βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με διαφορά 17π., «άντεξαν» στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους και πέρασαν στα ημιτελικά της Δύσης, στο πλαίσιο των οποίων θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Πρόκειται για την πρώτη φορά μετά το 2009 που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο δεύτερο γύρο.

https://www.youtube.com/watch?v=k7PAb-piY1E

Ο Νίκολα Γιόκιτς τελείωσε με triple double, με 21π., δεκαπέντε ριμπάουντ και δέκα ασίστ, άλλους 23π. είχε ο Τζαμάλ Μάρεϊ, εκ των οποίων και το σουτ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, και 11π. με πέντε ριμπάουντ ο Γκάρι Χάρις.

https://www.youtube.com/watch?v=UYaarDTvG7U

Ο Ρούντι Γκέι με 21π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «σπιρουνιών», με τους Ντε Μαρ Ντε Ροζάν και Μπριν Φορμπς να έχουν από 19π., το Λα Μάρκους Όλντριτζ να κάνει double double με 16π. και έντεκα ριμπάουντ και τον Ντέρικ Ουάιτ να μένει στους 4π. με 4/4 βολές και 0/7 σουτ εντός παιδιάς. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο τελευταίο λεπτό, αλλά ο Ντε Ροζάν ήταν άστοχος (7/21 σουτ εντός παιδιάς), ενώ δεν έκαναν ούτε καν φάουλ στην τελευταία επίθεση, κάτι που εξόργισε τον προπονητή τους, Γκρεγκ Πόποβιτς. Κάπως έτσι, η προσπάθεια για ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

https://www.youtube.com/watch?v=G9Z8AYrNHI4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ