18.8 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Σλούκας: “Αξίζουμε να βρισκόμαστε στο Final Four”

Η Φενέρμπαχτσε σφράγισε στο Κάουνας το εισιτήριό της για το Final Four της Βιτόρια. Έκανε το 3-1 επί της Ζαλγκίρις και ο Κώστας Σλούκας ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα.

"Η σειρά βρισκόταν στο 2-1 και ξέραμε πως η Ζαλγκίρις εδώ με αυτό τον απίστευτο κόσμο στο πλευρό της παίρνει ενέργεια, παίζει επιθετικά και γίνεται επικίνδυνη. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχα πρόβλημα απέναντι στην άμυνα τους. Αλλά τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και για όλη την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε που θα είμαστε και πάλι στο Final Four της Ευρωλίγκας".

O Έλληνας γκαρντ είναι έτοιμος για το 7ο Final Four της καριέρας του και είναι αυτός που καθοδηγεί την Φενέρμπαχτσε, που διευθύνει το παιχνίδι της. Σήμερα δεν ήταν μόνο οι 15 πόντοι, αλλά και τα 5 ριμπάουντ, τα 4 κλεψίματα και φυσικά οι 10 ασίστ: "Δουλεύουμε όλο το χρόνο μαζί και γι' αυτές τις στιγμές, γι' αυτά τα παιχνίδια. Ξέρω που βρίσκονται οι συμπαίκτες μου, γνωριζόμαστε. Είναι ομαδική δουλειά. Όλη τη σεζόν δουλεύουμε πολύ σκληρά και αξίζουμε να είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης".

Από τις προηγούμενες επτά φορές πάντως που βρέθηκε σε Final Four ο Σλούκας, τις έξι έφτασε και στον τελικό. Ο επόμενος στόχος του είναι άλλη μια παρουσία στον τελικό της Ευρωλίγκας, αυτή τη φορά στη Βιτόρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ