21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Λάσο: “Θα με σκότωνε ο Γιουλ αν…”!

Ο Πάμπλο Λάσο ήταν πολύ χαρούμενος και δεν το έκρυβε. Η Ρεάλ θα παίξει σε ένα ακόμα φάιναλ φορ, γι' αυτό μοίραζε συγχαρητήρια σε όλους. Απένειμε τα εύσημα και στον Παναθηναϊκό ως τζέντλεμαν, λέγοντας πως το έργο της ομάδας του ήταν πολύ δύσκολο. Και έκλεισε ομολογώντας πως αν έχανε η Ρεάλ, ο Γιουλ θα τον... σκότωνε έτσι και δεν τον έβαζε στο παιχνίδι της Πέμπτης!

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Τι να πω... Συγχαρητήρια στους παικτες και την ομάδα για τη μεγάλη προσπάθεια για 120 λεπτά. Αν καποιος πιστεύει ότι ήταν εύκολο επειδή νικήσαμε με 3-0, δεν ισχύει, Πολλές φορές έμοιαζε εύκολο, αλλά ήταν τρία απίστευτα παιχνίδια. Η ομάδα μου το κατάλαβε από το πρώτο λεπτό στη Μαδρίτη μέχρι το τελευταίο λεπτό σήμερα.

Τα εύσημα στον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοι αναγνώρισαν την προσπάθεια στο τελος, το πώς πάλεψαν. Μιλάμε για μια ομάδα που εχει κερδίσει τα εννέα από τα τελευταία 13 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν.

Είναι η όγδοη χρονιά μου στη Ρεάλ, το έκτο μου φάιναλ φορ κι αυτό τα λέει όλα για την ομάδα, τους παίκτες, τον οργανισμό, τον σύλλογο. Είναι ένα κατόρθωμα για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι, γνωρίζοντας ποσο δύσκολο είναι να μάχεσαι σε αυτό το επιπεδο για τίτλους.

Όταν παίζεις σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και λείπει ο Γιουλ, όλη η ομάδα αξίζει τα εύσημα. Για μένα δεν υπάρχουν ονόματα, μόνο μεγάλες φάσεις. Κι όταν είδα τον Ράντολφ να βουτάει για την μπάλα, αυτό είναι για μένα πιο σημαντικό από ένα τρίποντο. Θα ήταν ηλίθιο από την πλευρά μου να μιλήσω για κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Αρχίσαμε τη χρονιά με 16 παίκτες έτοιμους να παίξουν και να παλέψουν κι αυτό με κάνει περήφανο ως προπονητή.

Είμαι υποχρεωμένος ως προπονητής να βελτιώνω την ομάδα καθημερινά. Φυσικά έχω μεγάλους παίκτες, φυσικά ο Γιουλ είναι μεγάλος παίκτης. Και πείτε μου αν χάναμε σήμερα, πώς θα τον κρατούσα έξω από το παιχίδι της Πέμπτης. Θα με είχε σκοτώσει"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ