21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γιάννης ξενύχτισε το Μιλγουόκι (vids)

Τους φιλάθλους των Μιλγουόκι Μπακς στο αεροδρόμιο έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μάλιστα σε προχωρημένη ώρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ιστορικές στιγμές ζουν τα «ελάφια», καθώς με την τελευταία νίκη τους επί των Ντιτρόιτ Πίστονς στη «Little Caesars Arena» κατάφεραν να κερδίσουν σειρά στα πλέι οφ του ΝΒΑ για πρώτη φορά από το 2001, ενώ είχαν να το κάνουν με «sweep» από το μακρινό 1983. Τότε, απέκλεισαν με 4-0 τους Μπόστον Σέλτικς, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν τώρα στα ημιτελικά της Ανατολής.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποτέλεσε σε ακόμα έναν αγώνα τους τον ηγέτη τους, «σταματώντας» στους 41π., με τον κόσμο να πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την αποστολή και να τον αποθεώσει. Εξάλλου, το σύνθημα «M-V-P» επαναλήφθηκε αρκετές φορές για χάρη του «Greek Freak», ο οποίος από την πλευρά του επιχείρησε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους. «Είναι όμορφο», παραδέχθηκε ο Έλληνας διεθνής, για να προσθέσει εν όψει της συνέχειας: «Πρέπει να ξεχάσουμε τη στιγμή και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα με τη Βοστώνη. Θα έχει πλάκα».

 

Δείτε, επίσης, τους πανηγυρισμούς των Μιλγουόκι Μπακς στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς, στο Ντιτρόιτ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ