21.1 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

ΑΕΚ-Ολυμπιακός με… ενδεκάδες!

Αν δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι σίγουρα πάρα πολύ σπάνιο αυτό που συμβαίνει στο  ΟΑΚΑ. Ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί δίχως καμία από τις δύο ομάδες να συμπληρώνει 12άδα! 

Και οι δύο παρατάσσονται με 11 παίκτες έκαστη, λόγω των πολλών  και γνωστών προβλημάτων τους, για τα οποία μιλάμε και γράφουμε συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Από την ΑΕΚ λείπουν οι Θίοντορ, Ματσιούλις, Καββαδάς και ο νεαοποκτηθείς Γιορκ, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν παίζουν οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Στρέλνιεκς και ο Τουπάν, που έφυγε. Ο δε Γουέμπερ αντικαθίσταται από τον Ουίλ Τσέρι, που κάνει το ντεμπούτο του. 

Πάντως ενδεκάδες σε ντέρμπι μπάσκετ και για γις δύο ομάδες, δεν θυμόμαστε να έχουν υπάρξει άλλη φορά. Για την ιστορία, οι... ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Τζέιμς, Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Γκρίφιν, Σαντ Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ουίλιαμς-Γκος, Τσέρι, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Αγραβάνης, Ζευγάρας, Κολοβέρος, Μπόγρης, ΛεΝτέι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ