22.9 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Η απίστευτη πτήση του Αντετοκούνμπο (vids)

Το τρομερό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Fiserv Forum» δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στην κορυφή του ημερήσιου Top 5 του ΝΒΑ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν εντός έδρας των Ντιτρόιτ Πίστονς, με τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ να προσφέρει θέαμα, αν και ο ίδιος ούτε που το κατάλαβε. Σε ερώτηση μετά το ματς, εάν συνειδητοποίησε ότι ξεκίνησε το άλμα του για να καρφώσει σχεδόν από τη γραμμή των βολών, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, θα δω το βίντεο, αλλά εγώ είμαι απλά χαρούμενος με τη νίκη. Είναι πολύ ωραίο. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στο να επιβάλουμε το ρυθμό μας, παίζοντας ενωμένοι».

https://www.youtube.com/watch?v=g-HBeKyMupk

Τα «ελάφια» έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +26 και αναφορικά με το τι τους είπε ο προπονητής τους, Μάικ Μπουντενχόλζερ, στα αποδυτήρια ώστε να συνεχίσουν να έχουν κίνητρο στο δεύτερο μέρος εξήγησε: «Ο κόουτς μάς είπε να κρατήσουμε το ρυθμό μας, να παίζουμε ενωμένοι, να είμαστε σκληροί και να διεκδικήσουμε κάθε φάση, γιατί η δουλειά μας δεν είναι απλώς να πηγαίνουμε στις μπάλες που βλέπουμε. Ό,τι μπορούμε, να το κερδίσουμε».

Εκτός από το «διπλό» Έλληνα διεθνή, θέση στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/04) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν και οι Τέρι Ροζίερ, Θάντεους Γιανγκ και Ρίκι Ρούμπιο...

https://www.youtube.com/watch?v=iDhjAw74GRE

O «Greek Freak» μίλησε, επίσης, για το σκληρό παιχνίδι των «πιστονιών», συμπληρώνοντας: «Έχουμε πει σαν ομάδα ότι θα πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας, όταν οι αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να μας κάνουν σκληρά φάουλ ή να μας παίξουν βρόμικα. Φυσικά, δεν ζητώ προστασία από τους διαιτητές, απλώς θα πρέπει να παίζω έξυπνα και να αποφύγω κάποια πράγματα». Ρωτήθηκε και για τον πρώην συμπαίκτη του, Θον Μέικερ, κι απάντησε: «Ήταν λίγο περίεργο. Ο Θον είναι ο μικρός αδερφός μου, τον ξέρω από τότε που ήρθε στο ΝΒΑ, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, χωρίς να βλέπουμε το ματς σαν επανένωση».

https://www.youtube.com/watch?v=yhI5ZUvNvMc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ