25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έβαλε “ταφόπλακα” στον Κολοσσό το Περιστέρι

Το Περιστέρι έφυγε με το "διπλό" από το "Βενετόκλειο", επικρατώντας με 77-84 επί του Κολοσσού. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο πρώτο μισό του αγώνα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη όμως κατάφερε να βρει τις απαραίτητες λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους Ροδίτες. 

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέσα στα 4 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης  έφτασε τη διαφορά της στο +12 (2-14, 4'). Ο Κολοσσός απάντησε με ένα δικό του σερί 9-0 και μείωσε σημαντικά βρίσκοντας λύσεις κυρίως από τα 6μ75. Το δεκάλεπτο έληξε στα "ίσια" με τον Ντεμπς να κάνει το 23-23 της περιόδου. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ταχύτητες και τον Πίνκστον να πρωταγωνιστεί στην ανατροπή του σκορ.  Ο Κολοσσός πέρασε μπροστά στο σκορ με ένα εύστοχο λέι απ του Δημήτρη Μαυροειδή, 2 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (37-36, 18') ενώ το τελικό 42-38 της περιόδου έγραψε ο Μπράουνινγκ με εύστοχο τρίποντο.

Η κυριαρχία του Κολοσσού στο παιχνίδι κράτησε περίπου μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, με το Περιστέρι να ανεβάζει ταχύτητες και να αφήνει πίσω του τους "Νησιώτες". Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έβαλε και πάλι μπροστά τους Περιστεριώτες με εύστοχο σουτ τριών πόντων (57-59, 28') και το τελικό 58-64 του δεκαλέπτου διαμόρφωσε ο Πίνκστον, ο οποίος μίλησε και πάλι στο τελευταίο δεκάλεπτο για να ισοφαρίσει στο 66-66. Το Περιστέρι παρέμεινε συγκεντρωμένο μέχρι το τέλος του αγώνα ενώ τα συνεχόμενα τρίποντα του Γκρέι κλείδωσαν τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 77-84 διαμόρφωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με δύο εύστοχες βολές.

Δεκάλεπτα: 23-23, 42-38, 58-64, 77-84

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

Ο Στίβεν Γκρέι ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Περιστερίου επί του Κολοσσού, με τον Αμερικανό να σκοράρει 22 πόντους ενώ την ίδια στιγμή είχε και 6 ασίστ.

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Το Περιστέρι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα λάθη που έκανε ο Κολοσσός σημειώνοντας συνολικά 22 πόντους από λάθη της αντίπαλης ομάδας.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ