24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα συγχαρητήρια αλλά και σπόντα των Beach Boys

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Γ' Εθνική, κερδίζοντας και μαθηματικά την άνοδο του από την Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Έτσι, με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Παλαιού Φαλήρου, Beach Boys, επιστρέφει στο προσκήνιο, θέλοντας να δώσει συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία , κλείνοντας με την δική τους υποσημείωση για όσους θελήσουν να «κλέψουν» όπως αναφέρουν δόξα και λάμψη από την επιτυχία.

Αναλυτικά :

«Μετά από οκτώ χρόνια η αγαπημένη μας ομάδα μπάσκετ επιστρέφει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Εκεί που την έμαθε όλη η Ελλάδα, εκεί όπου ανήκει.
Αυτά τα οκτώ χρόνια έγιναν πολλά. Περισσότερες οι πίκρες – λογικό όταν βλέπεις την ομάδα να παίρνει την κατηφόρα μέχρι τη Β’ ΕΣΚΑΝΑ - και λιγότερες οι χαρές. Το σημαντικό, όμως, είναι αυτό που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Σοφία Μπεφόν». Η άνοδος στη Γ’ Εθνική, μιας ομάδας που έχει πλέον γήπεδο.
Μακάρι να μην χρειαστεί να περιμένουμε τόσα χρόνια για να γιορτάσουμε την επόμενη άνοδο. Φαίνεται πως πληρούνται πλέον αρκετές από τις απαραίτητες προϋποθέσεις, σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικά πάγια.
Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και σε όσους καθημερινά ήταν δίπλα τους βοηθώντας στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Μετά τιμής,
Beach Boys
ΥΓ: Δεδομένα κάποιοι που είτε δεν είχαν είτε δε θα έπρεπε να έχουν σχέση με την ομάδα, θα θελήσουν να «κλέψουν» δόξα και λάμψη από την επιτυχία. Ας το κάνουν, δεν πειράζει. Θα τους διαγράψει η ιστορία όπως έκανε και με όλους τους προηγούμενους που προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ