20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ζαριά του Αμαρουσίου

Το Μαρούσι έδωσε τον δικό του αγώνα για να ξανά βρεθεί στην Α2, και με τον Κώστα Κεραμιδά θεματοφύλακα κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα που κατάφερε να φέρει την ομάδα των Βορείων προαστίων από την Γ' Εθνική, στην Α2.

Έχοντας περιορισμένο μπάτζετ, και ένα κορμό παικτών, το Μαρούσι κατάφερε να κερδίσει την ύστατη ώρα στο περσινό πρωτάθλημα την παραμονή του, ρίχνοντας στο καναβάτσο του Παπάγου, αλλά τη φετινή περίοδο δείχνει να έχει εξίσου δύσκολο έργο, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Βασικός του στόχος είναι η αποφυγή του άμεσου υποβιβασμού και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφς, αλλά για γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσει στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τον Απόλλωνα Πατρών (13/4, 17:00) σε μια από τις ζαριές που καλείται να ρίξει, ενώ θεμιτό θα είναι και το +8 (είχε ηττηθεί με 65-57) στην Περιβόλα, για να παίξει τα ρέστα του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Πευκοχώρι, ώστε να έχει 1-1 με όλες τις ομάδες στα πλέι αουτ. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο Μαρούσι θα πρέπει να βρούνε τρόπο να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας, καθώς δείχνουν ότι μακριά από τον Άγιο Θωμά δεν έχουν τρόπο να κερδίσουν. Αυτό μαρτυρά η μόλις μια εκτός έδρας νίκη, και αυτή στο «Π.Σαλπέας» με τον υποβιβασμένο Εθνικό. Έτσι, με γνώμονα ότι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν είναι με τον πρωτοπόρο Ιωνικό, η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά θα πρέπει να βρει τρόπο να πετύχει ένα διπλό σε Καστοριά η Μεσολόγγι, δηλαδή απέναντι σε ομάδες που κυνηγάνε τα πλέι οφς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ