32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Περιμένουμε ανάκληση της ψευδούς και συκοφαντικής ανακοίνωσης»

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Ερμής Σχηματαρίου στην ανακοίνωση που εξέδωσαν έξι πρώην προπονητές και παίκτες του, αναφέροντας πως οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει και το περιεχόμενο είναι ψευδές και άκρως συκοφαντικό, ενώ ζήτησε την ανάκλησή της, ακολουθώντας το δρόμο του Παναγιώτη Σολομωνίδη, που μετά τη δημοσίευσή της ζήτησε ενότητα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερμή:

«Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για ανακοίνωση, που υπογράφουν δύο πρώην προπονητές και τέσσερεις πρώην παίκτες της ομάδας μας, συγκεκριμένα οι Τσαούσης Ιωάννης, Σολωμονίδης Παναγιώτης, Μαρμαρινός Δημήτρης, Γυφτονικολός Γιώργος, Τσιριμώκος Σωτήρης, Αγγελέτος Νικαλέξαντρος, που κάνουν λόγο για ΔΗΘΕΝ οικονομικές οφειλές, ασέβεια και αγνωμοσύνη!

Οι πρώην αυτοί προπονητές και παίκτες μας, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι όσο χρονικό διάστημα υπηρέτησαν τον σύλλογό μας, η Διοίκησή μας ήταν απόλυτα συνεπής και σε πλήρη συνεννόηση για τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί τους! Καθώς μιλούν για αξίες του αθλητισμού, είναι σαφές, ότι οι ίδιοι δεν επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον σύλλογο, που τους τίμησε και τους έδωσε την ευκαιρία να γίνουν μέλη της ιστορίας του.

Επειδή το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ για την Διοίκηση του συλλόγου μας, που έχει καλύψει -ρυθμίσει κάθε οικονομική υποχρέωσή του προς αυτούς!

Επειδή οι ίδιοι δεν τηρούν και δεν υπηρετούν τις αξίες του αθλητισμού, προσβάλλοντας με συκοφαντική δυσφημιστική ανακοίνωση τους παράγοντες και τον σύλλογό μας, που γνωρίζουν ότι δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια!

Επειδή πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν διαπράξει το αδίκημα της δυσφήμισης δια του τύπου!

Τους ΚΑΛΟΥΜΕ σε άμεση εντός δυο (2) ημερών από την δημοσίευση της παρούσης, αποκατάσταση της πραγματικότητας με δημοσίευμα στην ίδια στήλη που είχε δημοσιευθεί το ως άνω ψευδές, με διευκρινήσεις ανάκλησης των δυσφημιστικών αναφορών για την ομάδα μας και τους παράγοντές της, άλλως δηλαδή σε περίπτωση άρνησής τους ή παρέλευσης άπρακτης της προαναφερθείσης προθεσμίας τους ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα λάβουμε όλα τα ενδεικνυόμενα από το νόμο μέτρα εναντίον τους για την προάσπιση και διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων μας.

Υ.Γ. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο πρώην προπονητής μας και ένας εκ των ανωτέρω έξι, που υπέγραψαν την Συκοφαντική ανακοίνωση, ο Σολωμονίδης Παναγιώτης προέβη ήδη σε διευκρινιστικές δηλώσεις ανάκλησης του περιεχομένου της ανακοίνωσης, κάτι που περιμένουμε και από τους λοιπούς!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ