20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Με Σλούκα στο μηδέν η Φενέρ! (vids)

Η Φενέρ τελείωσε ιδανικά την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα, με το σουτ του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή με τη Μακάμπι να αποδεικνύει πως είναι... πρώτη και καλύτερη, ενώ Μπάγερν και Μπαρτσελόνα δε δυσκολεύτηκαν να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Με ένα τρίποντο του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή της αναμέτρησης, η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 78-75 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τελείωσε με όμορφο τρόπο την πρώτη φάση, μην χάνοντας ούτε ένα ματς στην έδρα της. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν και κορυφαίος με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Ταρίκ Μπλακ να έχει 22 πόντους με 7 ριμπάουντ στην απέναντι πλευρά.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν ανώτερη και πήρε... σβηστά το ματς με την Γκραν Κανάρια με 84-77. Οι Βαυαροί είχαν «καθαρίσει» στα πρώτα 30 λεπτά, προηγούμενοι με διαφορά 20 πόντων (73-53), χαλαρώνοντας στο τέλος για να μειωθεί η διαφορά, με τον Ντέρικ Ουίλιαμς να έχει 20 πόντους με 6 ριμπάουντ, ενώ 19 πόντους σημείωσε ο Σιμ Σάντερ Βένε για τους ηττημένους.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε ένα «κρεσέντο» 29 πόντων στο τέλος του αγώνα με την Χίμκι, ώστε να τελειώσει το ματς με 83-74, έχοντας τώρα την πρόκληση της Εφές με μειονέκτημα στα playoffs. Ο Πιερ Οριόλα ήταν πρώτος σκόρερ των Καταλανών με 14 πόντους και οι Τζένκινς-Μόνια είχαν από 13 για τους Μοσχοβίτες.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε την τελική βαθμολογία ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ