22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ράις : «Είμαι έτοιμος για τέτοιες στιγμές»

Ο Ταϊρίς Ράις ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, και αυτός που με το δύσκολο του σουτ μπροστά στον Σαντ Ρος έστειλε την Μπάμπεργκ στο φάιναλ φορ.

Μιλώντας στη κάμερα της «NOVA» ο Αμερικάνος γκαρντ αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ μίλησε για την ικανότητα του αλλά και την...τύχη που είχε να βάλει το τελευταίο σουτ, δηλώνοντας έτοιμος για τέτοιες στιγμές :

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, γιατί ήταν εξαιρετική. Με δυσκόλεψε στην άμυνα, ειδικά ο Σαντ Ρος στο πρώτο ματς. Είναι μια σπουδαία ομάδα. Απόψε ήμασταν στο -12 και επιστρέψαμε. Αντιδράσαμε. Βρήκαμε μεγάλα τρίποντα και επιστρέψαμε» και συμπλήρωσε για το μεγάλο σουτ στο φινάλε:

«Ήμουν τυχερός και είχα τις ικανότητες για να βάλω το τελευταίο σουτ. Δουλεύω σκληρά. Είμαι έτοιμος για τέτοιες στιγμές. Έβαλα αυτό το καλάθι σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το έχω δει να το κάνουν άλλοι στο παρελθόν. Χαίρομαι που μας έδωσε την πρόκριση».

Τέλος, για τα καλά λόγια που είπε ο Νίκος Ζήσης για εκείνον, σχολίασε: «Είναι τιμή μου τα καλά λόγια του Ζήση. Τον σέβονται όλοι. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης, ηγέτης και συμπαίκτης. Με τιμούν τα λόγια του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ