20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Το τετραήμερο που κρίνει την ιστορία για Γλαύκο και Ίλιον

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά και οι δυο ομάδες θα ζήσουν και θα πεθάνουν η μία με την άλλη, έχοντας να δώσουν δυο αγώνες μέσα σε τέσσερις ημέρες, μετά από τις αποφάσεις του 1βάθμιου 1μελούς (4/30-01-2019) και του 2βάθμιου (1/06-03-2019) Δικαιοδοτικού Οργάνου επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού Παιδιάς, να επαναληφθεί η αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όπου οι Πατρινοί είχαν μεν νικήσει στην παράταση, με τις δυο βολές του Σερέτη και τον τρόπο που δόθηκαν να οδηγούν στην επανάληψη του αγώνα.

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε η επανάληψη (Τετάρτη 10/4, 17:00) να συμπίπτει με το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, που θα διεξαχθεί στην «Αποθήκη» την Κυριακή (7/4, 17:00). Όπως γίνεται κατανοητό, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στις 7 νίκες, μόνο όποια κάνει το 2/2 θα έχει ελπίδες να προλάβει το τρένο, ενώ δεν πρέπει να αμελήσουμε ότι η Ένωση Ιλίου θα παίξει στις 17/4 με τον Έσπερο στην Καλλιθέα, σε ένα ακόμη παιχνίδι που θα επαναληφθεί.

Έτσι, σε περίπτωση που οι δυο ομάδες πάρουν από μια νίκη, και με γνώμονα ότι Πανελευσινιακός και Πανερυθραϊκός βρίσκονται στις 9 νίκες, δύσκολα θα μπορέσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ