25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

“Ως το τέλος του δρόμου”

Μετά από μία τέτοια νίκη είναι λογική να ανοίξει η όρεξη για κάτι περισσότερο. Οι δύο πρωταγωνιστές του θριάμβου του Περιστερίου επί του Παναθηναϊκού, συμφώνησαν στο εξής: “Το Περιστέρι μπορεί να φτάσει μακριά”. Για μία πορεία “ως το τέλος του δρόμου” μίλησε ο Μπεν Μπέντιλ ενώ ο Στίβεν Γκρέι τόνισε: “Όριο μας είναι ο ουρανός”.

 


Ο Γκανέζος που έκανε σπουδαία εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε: “Η νίκη ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας και έπρεπε να λειτουργήσουμε ομαδικά. Έτσι πήραμε μία μεγάλη νίκη” και συνέχισε: “Ο Παναθηναϊκός είναι μία σπουδαία ομάδα και έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε” ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του: “Εχω μάθει πολλά από τον κόουτς Πεδουλάκη, είναι ένας υπέροχος κόουτς. Μαζί του μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος του δρόμου”.

 


Ο Γκρέι είπε: “Μετά την ήττα στο Λαύριο, μαζευτήκαμε, δουλέψαμε καλά ως ομάδα. Λειτουργήσαμε έξυπνα και με συγκέντρωση. Ξεκαθαρίσαμε πολλά πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού μας. Έτσι φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη”. Η διαφορά του Παναθηναϊκού χωρίς τον Καλάθη ήταν εμφανής: “Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο Πιτίνο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές αλλά ήταν προφανές ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να προσαρμοστεί σε αυτό το δεδομένο” είπε ο Αμερικανός “μπομπέρ” προσθέτοντας για τη συνέχεια της σεζόν: “Με εμφανίσεις όπως η σημερινή, ο ουρανός είναι το όριο μας”.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ