25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… σήκωσε στους Έφηβους το Περιστέρι (vid+pics)

Το Περιστέρι επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 69-47 στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και κατέκτησε τον τίτλο στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στο Φάιναλ Σιξ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μετά τον αγώνα έγινε η απονομή του τροπαίου από το γενικό γραμματέα και πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ, Γιώργο Κομπορόζο, με τους παίκτες του Κώστα Παπαμάρκου να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την επιτυχία τους.
Δεκάλεπτα: 11-5, 26-17, 50-38, 69-47.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην επιτυχία της εφηβικής ομάδας, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Τέσσερα παιδιά κάνουν προπονήσεις με τους Άνδρες, ο Κώστας (Παπαμάρκος) είναι στο επιτελείο του κόουτς Πεδουλάκη και χαίρομαι πολύ που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Εύχομαι να έχουν ανάλογη συνέχεια και στο άμεσο μέλλον -αναφέρομαι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα- και το ίδιο να πετύχουν και οι Παίδες του συλλόγου που τη Δευτέρα (01/04, 20.30 κόντρα στο Δούκα) παίζουν τελικό. Το Περιστέρι είχε ανέκαθεν εξαιρετικές ακαδημίες, από τα σπλάχνα του έχουν βγει σπουδαίοι αθλητές και με τη συστηματική δουλειά που γίνεται θα βγουν κι άλλοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ