21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Η δεύτερη θέση δίνει έξτρα κίνητρο»

Ο τεχνικός της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του τελικού απέναντι στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στα στοιχεία που στέρησαν τη νίκη από τις Νησιώτισσες ενώ εξήγησε πως πλέον οι παίκτριές του έχουν έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε το παιχνίδι, χωρίς κάποιο λόγο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, αλλά δεν είναι κακό να πιστεύεις ότι μπορεί να κερδίσεις μια καλύτερη ομάδα. Στόχος ήταν ξεκάθαρα να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, στο δεύτερο, όμως, λειτουργήσαμε καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν εύστοχοι. Φορτώθηκαν οι ψηλές μας με φάουλ, σφίξαμε την άμυνά μας και δημιουργήσαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό με το ψηλό σχήμα που παίξαμε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίχτηκε ένα πολύ ωραίο μπάσκετ. Η δεύτερη θέση πάντα δίνει έξτρα κίνητρο σε όλους και για το πρωτάθλημα, αλλά και στη διοίκηση. Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι θα υπάρχει συνέχεια στην ομάδα μας».

Από τη μεριά της, η Έλενα Τσινέκε σχολίασε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του κυπέλλου. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από εμάς, έχουμε τώρα το πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να είμαστε απογοητευμένοι. Πίστευα από την αρχή του παιχνιδιού ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα και αυτός ήταν ο στόχος μας. Δεν μας βγήκαν κάποια πραγματάκια στο τέλος, αλλά το παλέψαμε όσο μπορούσαμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ