23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ραζνάτοβιτς: “Ο Ζοτς δεν μου μιλάει λόγω Σπανούλη”!

Ο γνωστός Σέρβος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του novosti.rs και θυμήθηκε για μία ακόμα φορά την ιστορία της μετακίνησης του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Η οποία, όπως είπε, στάθηκε η αιτία να μην ξαναπατήσει στο ΟΑΚΑ και να χαλάσει τις σχέσεις του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Ακολουθώ πάντα πιστά τους πελάτες μου, ακόμη και αν οι αποφάσεις τους έχουν κόστος σε εμένα. Είναι γνωστό άλλωστε το τι συνέβη το καλοκαίρι του 2010 με τον Βασίλη Σπανούλη, όταν αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν στενός μου φίλος, είχαμε καλή σχέση, αλλά ο Σπανούλης ήταν αποφασισμένος και ήθελε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα ήταν ο ηγέτης της. Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τον στήριξα.

Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπάρχει αντιπαλότητα όπως υπάρχει ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Ήξερα πως οι σχέσεις μου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα χάλαγαν αν ο Βασίλης επέλεγε τον Ολυμπιακό, όπως και συνέβη. Δούλεψα τη μεταγραφή, το συμβόλαιο ήταν εξαιρετικό και η μεταγραφή έκλεισε. Έφυγε από την περιοχή εκείνη της Αθήνας όπου ζούσε και μόνο όταν μετακόμισε από την "πράσινη" περιοχή στην "κόκκινη", η μεταγραφή ανακοινώθηκε. Ο Ζέλιμιρ πήρε άσχημα αυτή την εξέλιξη, θύμωσε μαζί μου και οι σχέσεις μας χάλασαν. Πλέον, εδώ και πέντε χρόνια, δεν μου επιτρέπουν να επισκέπτομαι το ΟΑΚΑ γιατί μου είπαν πως δεν είμαι επιθυμητός από τους οπαδούς των "πρασίνων" καθώς έχουν πρόβλημα μαζί μου, ενώ εδώ και τρία χρόνια δεν έχω πάει ούτε έναν παίκτη μου στον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς, εδώ και εφτά χρόνια, από την μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, δεν μου μιλάει, δεν έχουμε επαφή, αλλά αυτό πάντως δεν έχει αποτελέσει εμπόδιο στο να πάω παίκτες μου στην Φενέρμπαχτσε".

Ο Ραζνάτοβιτς υποστήριξε επίσης πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα πάει φέτος στην ΤΣΣΚΑ, διότι έχει καλή πρόταση ύψους 850.000 Ευρώ από τη Μάλαγα, που θα παίξει στην Ευρωλίγκα, για ανανέωση του συμβολαίου του. Και ότι ο Γιόκιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παίξει με την Εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ