25 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΕ και Δημήτρης αποχαιρέτησαν τον Θανάση (pics)

Την οδύνη της και την ανείπωτη θλίψη της εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η «πράσινη» ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσης της αποχαιρέτησε τον εμβληματικό της ηγέτη, υπενθυμίζοντας το σπουδαίο του έργο και την ανιδιοτελής αγάπη του για το «τριφύλλι». 

Αναλυτικά :

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην την αποχαιρετήσει και ο ανιψιός του και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Έτσι, μέσω της σελίδας του στο instagram ανέβασε δυο φωτογραφίες, γράφοντας στη μία «Καλό ταξίδι» ενώ στην δεύτερη ποστάρει φωτογραφία Παύλου, Θανάση, αλλά και Κώστα Γιαννακόπουλο, που «έφυγαν» σε απόσταση μικρού χρονικού διαστήματος, τονίζοντας: «Παντού και πάντα μαζί». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παντου και παντα μαζι ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ