23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Οι Σπερς είναι εδώ! (vids)

Πολλοί πιθανώς να είχαν ξεγράψει τους Σπερς βλέποντάς τους να παραπατούν διαρκώς στη διάρκεια της σεζόν. Τώρα όμως τι έχουν να πουν; Τώρα που τους βλέπουν να προελαύνουν ξανά ενώ τα πλέι οφ πλησιάζουν; Ο μεγάλος Γκρεγκ Πόποβιτς φαίνεται πως για μια ακόμα φορά έχει έτοιμη την ομάδα τη στιγμή ακριβώς που πρέπει. Κάτι που το είδαν όλοι στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ουόριορς στο Σαν Αντόνιο. Οι Σπερς νίκησαν με 111-105 και συμπλήρωσαν εννέα συνεχόμενες νίκες σκαρφαλώνοντας στην πέμπτη θέση της πολύ ανταγωνιστικής Δυτικής περιφέρειας. Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νικηφόρο σερί για τη φετινή σεζόν μετά τις 11 συνεχόμενες νίκες των Ουόριορς.

O ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 26 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ 23 πόντους και 13 ριμπάουντ οδηγώντας τους Σπερς. Από τους Ουόριορς, που έπαιξαν χωρίς τους Αντρέ Ιγκουοντάλα και ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο Στεφ Κάρι σκόραρε 25 πόντους, αλλά ήταν άστοχος, και ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε άλλους 24.

Στη Βοστόνη οι Νάγκετς νίκησαν τους Σέλτικς με 114-105 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012-13. Οι Νάγκετς έφτασαν τις 47 νίκες μετά από 69 αγώνες, κάνοντας ήδη μία περισσότερη σε σχέση με πέρυσι, οπότε έμειναν εκτός πλέι οφ χάνοντας στην παράταση το τελευταίο τους παιχνίδι με τους Τίμπεργουλβς. "Αυτό ήταν το κίνητρό μας απόψε", παραδέχθηκε ο κόουτς των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, που είδε τον Νίκολα Γιόκιτς να έχει 21 πόντους και 13 ριμπάουντ και τον Ουίλ Μπάρτον να προσθέτει άλλους 20. Από τους Σέλτικς, που έκαναν τη δεύτερη ήττα τους στα τελευταία επτά παιχνίδια, ο Κάιρι Ίρβινγκ σκόραρε 30 πόντους και ο Αλ Χόρφορντ 20.

Στο Πόρτλαντ ο Ντάμιαν Λίλαρντ έπαιξε και για τον τραυματία Σι Τζέι Μακ Κόλουμ κι έτσι οι Μπλέιζερς νίκησαν τους Πέισερς με 106-98. Ο Λίλαρντ σκόραρε 30 πόντους και μοίρασε 15 ασίστ έχοντας επιβλητική παρουσία στο γήπεδο. Ο Γιουσούφ Νούρκιτς πρόσθεσε 18 πόντους και 11 ριμπάουντ στην εύκολη νίκη των Μπλέιζερς. Από τους Πέισερς ο Μάιλς Τέρνερ είχε 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους των Μπλέιζερς, που θυμήθηκαν ότι ο πατέρας του, Άρβιντας, είχε παίξει με μεγάλη επιτυχία στο Πόρτλαντ τη δεκαετία του '90 και στις αρχές αυτής του 2000.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ