22.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Σλότερ και αφαίρεση τίτλων η Ρεάλ

Το σκάνδαλο με τα πλαστά διαβατήρια παικτών επιστρέφει για να "στοιχειώσει" την Ρεάλ Μαδρίτης. Και τον Μάρκους Σλότερ.

Ο Σλότερ αγωνίστηκε με διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας την σεζόν 2014-15 και το θέμα βγήκε στην επιφάνεια όταν και ο γνωστός μας από το -σύντομο- πέρασμά του στον Παναθηναϊκό, Άντι Πάνκο, ζήτησε να παίξει με διαβατήριο της ίδιας χώρας. Μόνο που και τα δύο διαβατήρια είχαν τον ίδιο αριθμό!

Η ομοσπονδία της Ισπανίας εντόπισε το πρόβλημα και το γνωστοποίησε στις αρμόδιες υπηρεσίες, για να αρχίσει η έρευνα. Πλέον η εισαγγελία κάνει λόγο για δυόμιση χρόνια φυλάκιση για παραποίηση επίσημων εγγράφων. Τη χρονιά εκείνη η Ρεάλ κατάκτησε τόσο το Κύπελλο, όσο και το πρωτάθλημα Ισπανίας, τίτλοι που τώρα κινδυνεύει να της αφαιρεθούν.

Ο Σλότερ είχε καταθέσει οικειοθελώς πως είχε δώσει 35.000 δολλάρια στον εκπρόσωπό του, Χουλιάν Αράνδα και εκπρόσωπο του Πάνκο για το θέμα αυτό, το οποίο και χειρίστηκε. Όπως γράφει η La Vanguardia, ο Ούγκο Λόπεθ, προπονητής μιας ομάδας της Ισημερινής Γουινέας πρόσφερε στον Πάνκο το διαβατήριο, λέγοντάς του πως δεν χρειάστηκε ούτε να παίξει εκεί, ούτε καν να ταξιδέψει ως εκεί, με τη μεσολάβηση του Ρίτσαρντ Νγκουέμα, πρώην παίκτη και γιου ενός υπουργού της χώρας! Η παραλαβή των διαβατηρίων έγινε μέσο του προξενείου της χώρας στα Γκραν Κανάρια.

O Σλότερ αγωνίζεται φέτος για την Μπαχτσέσεχιρ του Στέφανου Δέδα στην Τουρκία.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ