24.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

The greek job (vids)

Με το ίσως κορυφαίο ευρωπαϊκό δίδυμο γκαρντ να πρωταγωνιστεί, ολοκληρώθηκε η 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, καθώς οι Νικ Καλάθης και Κώστας Σλούκας ήταν τα πρόσωπα στις νίκες των ομάδων τους, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει ένα «διπλό» για πρόκριση στη Μόσχα.

Με ένα απίθανο σουτ με ταμπλό ο Νικ Καλάθης χάρισε την νίκη με 78-77 για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα. Ο «Εξάστερος» της Ευρώπης ήταν παρών, έμεινε όρθιος μέχρι εκείνο το σουτ, για να πάρει ένα αποτέλεσμα, που αλλάζει τα πάντα για την πρόκριση.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν καταπληκτικός και η Φενέρμπαχτσε σε μια δύσκολη δοκιμασία κράτησε το αήττητο της έδρας με 88-82 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Με τον Έλληνα γκαρντ σε ηγετικό ρόλο και πάλι, η τουρκική ομάδα επέστρεψε από το -11 κι έδειξε πως η κορυφή ανήκει μόνο σε αυτήν, σε ένα ματς όπου οι «Μπλαουγκράνα» είχαν εξαρχής προβλήματα, λόγω της αποβολής του Σβέτισλαβ Πέσιτς στο πρώτο λεπτό.

Πατώντας ελαφρά το γκάζι, η Μπασκόνια είχε εύκολο έργο με 82-62 απέναντι στην Μπουντούτσνοστ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς «καθάρισαν» και επιβεβαίωσαν, ότι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, δίνοντας πια μια μεγάλη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό... και άλλους για την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 14/3:

Χίμκι-Ρεάλ Μαδρίτης 75-100
Ζαλγκίρις-Μπάγερν Μονάχου 85-79
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αναντολού Εφές 71-79
Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός 66-57
Γκραν Κανάρια-Νταρουσάφακα 84-64

Παρασκευή 15/3:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 77-78
Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόνα 88-82
Μπασκόνια-Μπουντούτσνοστ 82-62

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ