31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

BCL: Με Χάντερ η πεντάδα των 16″ (vids + pics)

Η φάση των "16" του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε με οκτώ ομάδες να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά και τους δικούς της πρωταγωνιστές η καθεμιά. Κάποιοι ξεχώρισαν περισσότερο από τους άλλους και η συμβολή τους στην επιτυχία των ομάδων τους ήταν καθοριστική. Σχηματίζουν δε μια πεντάδα. Την καλύτερη πεντάδα αυτής της φάσης:

Πάρις Λι (Αντβέρπ)

Όλη τη χρονιά κουβαλά στις πλάτες του την εκπληκτική βελγική ομάδα, το ίδιο έκανε και τώρα στους αγώνες με τη Μούρθια. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, για τον οποίον ενδιαφέρεται... διαχρονικά η ΑΕΚ, είχε στα δύο αυτά παιχνίδια κατά μέσο όρο 17,5 πόντους, 4,5 ασίστ και 2,5 κλεψίματα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sterke game van onze Giants. Heel explosief begonnen, maar het is de defense die ons op het einde de zegen bracht. #samengiants #basketballchampionsleague #playoffs #bcl #serchcarriereimages #telenetgiantsantwerp #roadtothefinals #road2final4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home of the Giant (@antwerpgiants) στις

Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ)

Πήγε το καλοκαίρι στο Μπάμπεργκ για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και τα κατάφερε. Στους αγώνες με την Μπάνβιτ έκανε πράματα και θάματα όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης με 27 πόντους και 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? It's a Tyrese Rice world! @ReseRice4 ‏cooked for 32PTS helping @BroseBamberg beat Banvit! #BasketballCL #Road2Final4⁣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Champions League (@basketballcl) στις

Τασόν Τόμας (Χάποελ Ιερουσαλήμ)

Η Χάποελ έχει ποιοτικό ρόστερ, γεμάτο παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Στους αγώνες με τη Νεπτούνας αυτός που βγήκε μπροστά ήταν ο Τόμας με 13,5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες κατά μέσο όρο, αλλά και με αρκετά εντυπωσιακά καρφώματα.

Βινς Χάντερ (ΑΕΚ)

Έχουμε γράψει κατ' επανάληψη ότι ο Αμερικανός κάνει τη σεζόν της ζωής του και πάει φουλ για το βραβείο του MVP στο φετινό Basketball Champions League. Στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ διέπρεψε επίσης με double double σε μέσους όρους ριμπάουντ και πόντων (15,5 και 10,5).

Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς (Νίζνι Νόβγκοροντ)

Η Νίζνι Νόβγκοροντ κλέβει την παράσταση στο φετινό BCL κι ένας από τους βασικούς λόγους που βρίσκεται στα προημιτελικά είναι ο Ντραγκίσεβιτς. Στους αγώνες με τη Βενέτσια υπήρξε στυλοβάτης μέσα στη ρακέτα με 15,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 2,5 κλεψίματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ