28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανά στις επάλξεις ο Ερμής Πειραιά

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2014, όταν ο Νικητάκης έκανε φάουλ στον Βαρυπάτη, με τον πολύπειρο φόργουορντ να χαρίζει τη νίκη με 89-87 στον Μανδραϊκό απέναντι στον Ερμή Πειραιά, στο κατάμεστο «Π.Σαλπέας» και αν του χαρίζει την άνοδο, με τους «ερυθρόλευκους» του Αντώνη Μάντζαρη να χάνουν την ευκαιρία, στο τότε μεγάλο ντέρμπι της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Από τότε κύλησε αρκετός χρόνος, με τον Ερμή Πειραιά να αδυνατεί να συνεχίσει, και να αποχωρεί από τα πρωταθλήματα το 2017. Ωστόσο, με τον Λευτέρη Χρυσοφάκη να δηλώνει και πάλι παρών, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επάλξεις, ανακοινώνοντας τη συμφωνία του με τον Χρήστου Οικονόμου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή - γενικού διευθυντή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Χρήστος Οικονόμου : «Έπειτα από συζητήσεις,είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας με τον Ερμή Πειραιά ως Προπονητής - Γενικός Διευθυντής.Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, κύριο Λευτέρη Χρυσοφάκη,για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου,ώστε να βρεθώ στο τιμόνι μιας ομάδας,η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ. Όλοι μαζί,με δουλειά και αγάπη, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό,ώστε ο Ερμής Πειραιά να ξαναβρεθεί εκεί που του αξίζει»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ