32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν προλαβαίνει ο Θίοντορ

Παρότι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φανέρωνε συνεχώς τις τελευταίες μέρες τη διάθεσή του να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με τον Χολαργό και να είναι παρών στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τους "16" του BCL, εντούτοις φαίνεται πως ο Τζόρνταν Θίοντορ δεν έχει πολλές πιθανότητες να βοηθήσει την ΑΕΚ να "κλειδώσει" την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Ο Αμερικανός δοκίμασε να πάρει μέρος την Τρίτη στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά δεν τα κατάφερε. Το αριστερό του πόδι εξακολουθούσε να πονάει και τον ανάγκασε να αποχωρήσει. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Λούκα Μπάνκι θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα να δει αν ο Θίοντορ είναι καλύτερα ώστε να τον συμπεριλάβει στη 12άδα και να βοηθήσει έστω και λίγο εφόσον παραστεί ανάγκη, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Απών θα είναι φυσικά και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που σημαίνει ότι αν οριστικοποιηθεί και η απουσία του Θίοντορ, το βάρος στην οργάνωση του παιχνιδιού θα πέσει κυρίως στους Μάλκολμ Γκρίφιν, Χάουαρντ Σαντ Ρος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ