25 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Προπόνηση με Μήτογλου

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκες ως το τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας για να "κλειδώσει" την παρουσία του στα πλέι οφ κι όσο κι αν ακούγεται υπερβολικά αισιόδοξο, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει την Παρασκευή στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Το ευχάριστο για τον Ρικ Πιτίνο είναι ότι σε αυτή την κρίσιμη καμπή η ομάδα δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Όχι μόνο παίζει καλά και σίγουρα καλύτερα απ' όσο πριν από ένα μήνα, αλλά επιστρέφουν και οι τραυματίες της. Η προπόνηση της Τρίτης ήταν η πρώτη μετά από αρκετό καιρό η οποία έγινε με πλήρη σύνθεση και μοναδική απουσία αυτή του Νίκου Παππά, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα αργήσει πολύ να εποστρέψει.

Αυτό σημαίνει ότι ήταν παρόντες και προπονήθηκαν κανονικά, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, τόσο ο Ματ Λοτζέσκι όσο και ο Ντίνος Μήτογλου, οι οποίοι έδειξαν να έχουν ξεπεράσει τα τελευταία προβλήματα τραυματισμών τους. Όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει πλήρης στη Μόσχα κι εκεί θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πάρει μια νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για τη συνέχεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ