32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτο φαβορί η ΑΕΚ (pic)

Το Basketball Champions League ανανέωσε το power ranking του μετά τους πρώτους αγώνες της φάσης των "16" και η ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι, σύμφωνα με τον συντάκτη του, το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. 

Η Ένωση είναι "ανάμεσα στις πιο καυτές ομάδες όλης της Ευρώπης με οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις - για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν! Έχει δύο σερί 10 νικών τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη και μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά ακόμα κι αν το σερί της διακοπεί την Τετάρτη. Το +9 τής δίνει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ, οι κάτοχοι του τροπαίου γίνονται όλο και καλύτερη όσο η σεζόν προχωρά".

Ο Προμηθέας ανέβηκε στο νούμερο 7 μετά την εκπληκτική νίκη του επί της Τενερίφε: "Η έκπληξη της εβδομάδας; Οι Έλληνες είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της σεζόν γι' αυτούς στο Σαν Κριστομπάλ ντε λα Λαγκούνα και λένει ότι ο Ρίον Μπράουν και ο Λάνγκστον Χολ θα είναι διαθέσιμοι. Προσθέστε και το ότι η Τενερίφε έχει κάνει τέσσερις συνεχόμενες ήττες για πρώτη φορά μετά από το 2015 και θα δείτε γιατί φαίνεται ότι ο Προμηθέας μπορεί να είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα στα προημιτελικά (θα έχουμε οπωσδήποτε μία, μια και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ).

Όσο για τον ΠΑΟΚ... Έπεσε στο νούμερο 14 και η αποστολή του συγκρίνεται με αυτή της Νεπτούνας, καθώς αυτές οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές της φάσης των "16"που έχασαν το πρώτο παιχνιδι στην έδρα τους με διαφορά 9-10 πόντων. Και καλούνται να αντρέψουν αυτό το χάντικαπ εκτός έδρας για να περάσουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ