22.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ουέμπερ: “Σημαντικά τα ριμπάουντ στην Ελλάδα”

Ο Μπριαντέ Ουέμπερ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με το Λαύριο, με τη νίκη να έρχεται  δύσκολα για τους "ερυθρόλευκους".
"Βγήκαν να παίξουν δυνατά, όπως είναι λογικό", τόνισε ο Αμερικάνος γκαρντ και πρόσθεσε: "Κάποια παιχνίδια πρέπει να παίξεις καλύτερα, γιατί αυτές οι ομάδες  πάντα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε ομάδες όπως εμάς. Έπρεπε να βρούμε πως θα νικήσουμε και πήραμε τη νίκη, ενωμένοι όλοι ως ομάδα".

Για τον Ουέμπερ τα ριμπάουντ είναι σημαντικά: "Στο ελληνικό πρωτάθλημα τα  ριμπάουντ έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Τα επιθετικά ριμπάουντ μας έδωσαν ευκαιρίες, όπως και σ' αυτούς στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε όμως αρκετά ώστε να πάρουμε τελικά το θετικό αποτέλεσμα".

Σε ότι αφορά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα, το οποίο θα γίνει την Πέμπτη στην Ιταλία, ο Ουέμπερ δήλωσε: "Είναι ένας ακόμη αγώνας δύσκολος, σε δύσκολη ατμόσφαιρα και πρέπει να μείνουμε μαζί ως ομάδα, να ακολουθήσουμε το σκάουτινγκ. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ με όλες μας τις δυνάμεις".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ