24.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Οι πρώην NBAers και οι καυτοί «ερυθρόλευκοι» (vids)

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς υπενθύμισε για ποιο λόγο επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game του ΝΒΑ το 2012, στο οποίο στη δεύτερη θέση είχε πλασαριστεί ο Τζέρεμι Έβανς.

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο 27χρονος φόργουορντ εντυπωσίασε με το κάρφωμα του κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στο «Audi Dome», καταλαμβάνοντας την κορυφή στο Top 10 της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Τον ακολούθησαν ο νυν φόργουορντ της Νταρουσάφακα μαζί με τον Ντόγκους Οζντεμίρογλου, οι Ουόλτερ Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Νικίτα Κουρμπάνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάριους Γκριγκόνις και Εντγκάρας Ουλανόβας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Μάικλ Ρολ και Ταρίκ Μπλακ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Σέιν Λάρκιν (Εφές Αναντόλου), ενώ διπλή παρουσία έχει ο Βενσάν Πουαριέ, μαζί με τους συμπαίκτες του στην Μπασκόνια Νταρούν Χίλιαρντ, Γιοχάνες Βόιτμαν και Μαρτσελίνιο Χουέρτας.

https://www.youtube.com/watch?v=DEmQfPeKdE0

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας την Μπούντουσνοστ στο «Moraca», με το Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνει double double με 15π. και δώδεκα ριμπάουντ και το Γιώργο Πρίντεζη να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 19π. Μπορεί να μην ξεχώρισαν στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής, αλλά αξίζει να δείτε τις καλύτερες στιγμές τους στο Μαυροβούνιο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ