20.1 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Σαρωτικός ο Τάουνς, αγρίεψε ο Κάζινς (vids)

«Αγρίεψαν», αλλά για διαφορετικό λόγο ο καθένας, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς και ο Ντε Μάρκους Κάζινς στους τελευταίους αγώνες τους στο ΝΒΑ.

Ποιος είδε τον 23χρονο σέντερ και δεν τον… φοβήθηκε στο «Target Center». «Σταμάτησε» στους 41π., με τέσσερις εξ αυτών να τους πετυχαίνει με δύο εντυπωσιακά καρφώματα, που βρέθηκαν στην κορυφή και το νούμερο 4 του ημερήσιου Top 10 του ΝΒΑ. Θέση στο βίντεο με τις δέκα κορυφαίες φάσεις από τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/03) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν και οι Ζακ Λαβίν, Τζέιλεν Μπράουν, Ντελόν Ράιτ, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μο Χάρκλες, Γκόρντον Χέιγουορντ, Μάικ Κόνλεϊ και Κέβιν Ντουράντ.

https://www.youtube.com/watch?v=OKUOO9j9hFI

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς, από την πλευρά του, δεν έκρυψε τα νεύρα του στην ήττα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς από τους Μπόστον Σέλτικς στην «Oracle Arena». Οι «πολεμιστές» υπέστησαν την πιο βαριά εντός έδρας ήττα τους τα τελευταία δέκα χρόνια, με τον 28άχρονο σέντερ να εξαγριώνεται με το επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε απέναντι στον Άαρον Μπέινς, να τα βάζει με όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και να χρεώνεται, φυσικά, με τεχνική ποινή από τους διαιτητές…

https://www.youtube.com/watch?v=FSpxcHjLHKY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ