22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

“Μπαρούτι” στο ΕΣΑΚΕ με επίκεντρο την διαιτησία

Μεγάλη ένταση, όπως αναμενόταν, επικράτησε στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ , με επίκεντρο φυσικά την διαιτησία.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Γιώργος Σκινδήλιας και Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβαν την πάγια θέση της ΚΑΕ ότι αν δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό της μεθεπόμενης αγωνιστικής δεν θα παίξει η ομάδα τους.

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Μάνος Παπαδόπουλος απάντησε ειρωνευόμενος ότι "κι εγώ θα βάλω την γάτα μου να κλαίει" και είπε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει... Κινέζους διαιτητές. Στο πιο σοβαρό, πάντως, από τον Παναθηναϊκό δήλωσαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν κάτι πέρα από τα ισχύοντα.

Οι δύο πλευρές ανέβασαν κι άλλο τους τόνους όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε "αφήστε την διαιτησία και ψάξτε γιατί δεν έρχεται κόσμος στο γήπεδο και χρωστάτε στους παίκτες σας", με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού να του λένε ότι "φτάνεις τα όρια της γελοιότητας" και τελικά η ένταση να ηρεμεί με εκατέρωθεν διευκρινίσεις.

Εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες αρκετών ακόμα ομάδων εξέφρασαν έντονα παράπονα για τις διαιτησίες που υπάρχουν, επαναφέροντας το αίτημα για απόκτηση του ελέγχου της διαιτησίας από τον ΕΣΑΚΕ. Κύμη, που φωνάζει από το Σάββατο μετά τον αγώνα στο Περιστέρι, Προμηθέας και Αρη ύψωσαν περισσότερο τους τόνους.

Ο Σταύρος Δουβής εκ μέρους της ΑΕΚ είπε ότι πρέπει να αλλάξει η ΚΕΔ και να μην κρίνουν τους διαιτητές αυτοί που τους ορίζουν και στο δια ταύτα, ζητήθηκε από τις ομάδες να κάνουν τις προτάσεις τους και να συζητηθούν όσες είναι εφικτές.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ